bigbadwoof Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Nie chce się chwalić ale koszula już czeka na mnie w domu! Teraz tylko wyczekuje końca pracy i lecę do domu przymierzać! Mega fajnie! Dziękuje raz jeszcze!!! Czekamy na zdjęcia. Tylko najpierw uprasuj koszulę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Moja również dotarła: http://instagram.com/p/cJHa6Clwk7/ Na żywo piękna żywa zieleń, na zdjęciu wyszła mało atrakcyjnie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bennyblanco Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Nie lubię uciętych głów, ale aparat dziś mnie nie lubi...znaczy się telefon komórkowy - dlatego wybaczcie jakość!Koszula rewelka <3Jestem chudzielcem więc wybrałem wersję SLIM i w porównaniu do konkurencji to ta koszula faktycznie jest SLIM i nie muszę jej dodatkowo taliować - leży doskonale. Długość rękawa też perfekcyjna co przy moim wzroście 189 to wielokrotnie problem.Niestety nie mam warunków do strzelenia jej odpowiedniej sesji a szkoda bo w rzeczywistości kolory są tak piękne, że ciężko oderwać od niej wzrok! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 usunięte w związku z brakiem związku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSOVSKI Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Nie lubię uciętych głów, ale aparat dziś mnie nie lubi...znaczy się telefon komórkowy - dlatego wybaczcie jakość! Koszula rewelka <3 Jestem chudzielcem więc wybrałem wersję SLIM i w porównaniu do konkurencji to ta koszula faktycznie jest SLIM i nie muszę jej dodatkowo taliować - leży doskonale. Długość rękawa też perfekcyjna co przy moim wzroście 189 to wielokrotnie problem. Niestety nie mam warunków do strzelenia jej odpowiedniej sesji a szkoda bo w rzeczywistości kolory są tak piękne, że ciężko oderwać od niej wzrok! Bardzo nam miło, że koszula przypadła Panu do gustu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi