bigbadwoof Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Nie chce się chwalić ale koszula już czeka na mnie w domu! Teraz tylko wyczekuje końca pracy i lecę do domu przymierzać! Mega fajnie! Dziękuje raz jeszcze!!! Czekamy na zdjęcia. Tylko najpierw uprasuj koszulę
mr.vintage Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Moja również dotarła: http://instagram.com/p/cJHa6Clwk7/ Na żywo piękna żywa zieleń, na zdjęciu wyszła mało atrakcyjnie. 3
bennyblanco Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Nie lubię uciętych głów, ale aparat dziś mnie nie lubi...znaczy się telefon komórkowy - dlatego wybaczcie jakość!Koszula rewelka <3Jestem chudzielcem więc wybrałem wersję SLIM i w porównaniu do konkurencji to ta koszula faktycznie jest SLIM i nie muszę jej dodatkowo taliować - leży doskonale. Długość rękawa też perfekcyjna co przy moim wzroście 189 to wielokrotnie problem.Niestety nie mam warunków do strzelenia jej odpowiedniej sesji a szkoda bo w rzeczywistości kolory są tak piękne, że ciężko oderwać od niej wzrok! 1
Misza Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 usunięte w związku z brakiem związku.
OSOVSKI Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Nie lubię uciętych głów, ale aparat dziś mnie nie lubi...znaczy się telefon komórkowy - dlatego wybaczcie jakość! Koszula rewelka <3 Jestem chudzielcem więc wybrałem wersję SLIM i w porównaniu do konkurencji to ta koszula faktycznie jest SLIM i nie muszę jej dodatkowo taliować - leży doskonale. Długość rękawa też perfekcyjna co przy moim wzroście 189 to wielokrotnie problem. Niestety nie mam warunków do strzelenia jej odpowiedniej sesji a szkoda bo w rzeczywistości kolory są tak piękne, że ciężko oderwać od niej wzrok! Bardzo nam miło, że koszula przypadła Panu do gustu:-)
Rekomendowane odpowiedzi