damiance Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Koleżanki i Koledzy, kontynuując naszą tradycję nieregularnych spotkań forumowych zapraszam na spotkanie w dniu 8 czerwca (sobota), bar Pies Czy Suka (ul Szpitalna 8a), od godzimy 16.30. Będzie to okazja do poznania się poza forumową rzeczywistością, wymiany poglądów, porozmawiania o nadchodzących projektach Stowarzyszenia BwB itd. Wcześniej w barze organizujemy Walne Zebranie Członków naszego stowarzyszenia więc z jednej imprezy na drugą przejdziemy płynnie. Zaczynamy o dość wczesnej porze jak na bar, ale to ze względu na kolegów spoza Warszawy. Proszę o deklarowanie obecności poniżej w temacie. dziękuję i pozdrawiam, Damian Cytuj
+Immune+ Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Zrobię co będe mógł, nie deklaruję się bo już dwa razy pod rząd dałem dupy z przyjściem. Cytuj
damiance Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Bartek - tym razem musi się udać ... "sobota dzień kota" Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jeżeli ktoś będzie po 18.00 to i ja wpadnę na jednego Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Kto nie był niech żałuje: (Nie, nie wiem co to było ) Cytuj
mr.vintage Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Wygląda jak renowator Saphir Cytuj
Misza Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 To nie drink, to jest ZJAWISKO! Polecam na żywo. Cytuj
kamil Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Napisz cos więcej dla tych, którzy nie mogli być na spotkaniu. Jak się nazywa, z jakich zrobiony jest składników? Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Pierwsza cześć spotkania Cytuj
Misza Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 A następnie zostało nas dwóch, żeby po chwili doliczyć się 7 osób . Po te fotki trzeba się zgłosić do Romana, Człowieka, Na Którego Kiedyś Mówiono Szarmant. Cytuj
damiance Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 w sumie przewinęło się przez spotkanie 15 osób, według mojej wiedzy, stan na 18.30 Cytuj
Arthur Hastings Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Pierwsza cześć spotkania Całe życie mnie uczono, że "prezentowanie" naszemu współtowarzyszowi podeszwy jest wysoce nieeleganckie i może spowodować pewne przykre konsekwencje. Także Panowie noga na nogę tylko w przeciwną stronę, jeśli ktoś siedzi z boku Pozdrawiam, Arthur Hastings 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi