damiance Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2013 Koleżanki i Koledzy, kontynuując naszą tradycję nieregularnych spotkań forumowych zapraszam na spotkanie w dniu 8 czerwca (sobota), bar Pies Czy Suka (ul Szpitalna 8a), od godzimy 16.30. Będzie to okazja do poznania się poza forumową rzeczywistością, wymiany poglądów, porozmawiania o nadchodzących projektach Stowarzyszenia BwB itd. Wcześniej w barze organizujemy Walne Zebranie Członków naszego stowarzyszenia więc z jednej imprezy na drugą przejdziemy płynnie. Zaczynamy o dość wczesnej porze jak na bar, ale to ze względu na kolegów spoza Warszawy. Proszę o deklarowanie obecności poniżej w temacie. dziękuję i pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 30 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2013 Zrobię co będe mógł, nie deklaruję się bo już dwa razy pod rząd dałem dupy z przyjściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 30 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2013 Bartek - tym razem musi się udać ... "sobota dzień kota" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2013 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Jeżeli ktoś będzie po 18.00 to i ja wpadnę na jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Kto nie był niech żałuje: (Nie, nie wiem co to było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Wygląda jak renowator Saphir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 To nie drink, to jest ZJAWISKO! Polecam na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Napisz cos więcej dla tych, którzy nie mogli być na spotkaniu. Jak się nazywa, z jakich zrobiony jest składników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Pierwsza cześć spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 A następnie zostało nas dwóch, żeby po chwili doliczyć się 7 osób . Po te fotki trzeba się zgłosić do Romana, Człowieka, Na Którego Kiedyś Mówiono Szarmant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 w sumie przewinęło się przez spotkanie 15 osób, według mojej wiedzy, stan na 18.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur Hastings Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Pierwsza cześć spotkania Całe życie mnie uczono, że "prezentowanie" naszemu współtowarzyszowi podeszwy jest wysoce nieeleganckie i może spowodować pewne przykre konsekwencje. Także Panowie noga na nogę tylko w przeciwną stronę, jeśli ktoś siedzi z boku Pozdrawiam, Arthur Hastings 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi