saphir.pl Napisano 4 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Jeżeli jesteś zainteresowany, podeślij mailem konkretny odcień (fotkę butów lub skóry), który Cię interesuje. Będziemy pytać jak sprawy się mają na obecną chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Oberwało mi się, że dawno nic nie było Wiosenna Yanko-okazja od 1 PLN: UK10 http://allegro.pl/show_item.php?item=4032135423 Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Wystawowe monki YANKO UK 8 od 1 PLN: http://allegro.pl/ekskluzywne-monki-yanko-skora-cieleca-uk8-i4076860762.html Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 A dlaczego nie "kup teraz" za 1 zł? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Zabawa byłaby mierna i krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Link w aukcji allegro dotyczący wymiarów, nie działa. Aukcja od 1zł ? fajny "sport". Przy okazji dobra okazja do nabycia pięknych butów, za dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Dzięki za sygnał - link w trakcie naprawiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Małe veni vidi vici i monki już na nogach:-) Bardzo wygodne, świetny kolor. Pozdrowienia dla Agnieszki, Daniela i ekipy - wysyłacie już szybciej niż Herring;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Bardzo dobra cena. Jakby normalnie były za tyle to pewnie tłumy waliłyby drzwiami i oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Pewnie tak, tylko wtedy poszlibyśmy z torbami To był naprawdę dobry zakup - GRATS! Od czasu do czasu będziemy starali się podrzucić jakieś "okazyje", ale YANKO w regularnej cenie na tym poziomie to niestety science-fiction Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Najpopularniejsze modele YANKO do końca kwietnia po 1111 PLN na patine.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2014 To się nazywa promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Długo oczekiwane YANKO z wyjątkowej skóry Testa di Moro już dostępne - jeszcze tylko przez 2 dni w cenie 1111 PLN:http://patine.pl/yanko-style-306-testa-de-moro.html Zapraszamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Z tego co wiem, Twoje są oznaczone. Bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 30 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Jeden Twój Z rysunku wynika, że dostaniesz prawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 YANKO w jeszcze lepszej cenie: http://patine.pl/yanko-style-345-goodyear-welted.html Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Kilka rabatów do zgarnięcia dla polujących Szczegóły na profilu FB Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Zabójcze te monki! Zakochałem się http://www.youtube.com/watch?v=GfAb0gNPy6s tylko, co na to moja karta kredytowa... :/ Edyta: o żonie już nawet nie mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Daniel - kiedy można się spodziewać uzupełnienia rozmiarówki ? Z mojego rozmiaru (7 UK) zostały niestety tylko pojedyncze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Zależy, które modele Cię interesują. Część jest w drodze, części już nie będzie. Daj znać na priv, na co konkretnie jesteś zdecydowany. Nawet jak nie jest planowana kontynuacja modelu w ofercie, to zlecimy szycie specjalnie pod Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 A ja mam pytanie do użytkowników butów na kopycie 961. Ustrzeliłem Penny Loafers w rewelacyjnej cenie , ale mogłem przestrzelić z rozmiarem. Długość stopy to ok. 283mm i wziąłem rozmiar 8,5. Przeważnie kupuję buty w rozmiarze 43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Jest szansa, że będą leżały. Byli już Klienci, którzy przy podobnych parametrach wybierali właśnie 8,5, przy czym jest to kwestia dość indywidualna (szerokość, podbicie, subiektywna ocena ...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 OK - PW poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Problemy techniczne z serwerem, z którymi nie możemy się na razie uporać Gdyby, ktoś nie mógł złożyć zamówienia poprzez stronę - można to zrobić drogą e-mailową. Rabaty 30% się wyczerpały. W tej chwili realizujemy jeszcze zamówienia z 25% rabatem. Przepraszam za utrudnienia i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi