saphir.pl Napisano 14 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2022 Jutro ostatni dzień szczęśliwej promocji w PATINE A już dziś w OUTLECIE pojawiły się nowe pary: Tassel UK8 EDIT: sprzedane Podobne, ale Penny UK6.5 EDIT: sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 W OUTLECIE wylądowały właśnie Brązowe monki UK10 EDIT: poszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 Prawdziwa gratka dla miłośników obuwia, bo o ile dobrze pamiętam, to spody JR już nie będą produkowane Także, jeżeli nic się nie zmieniło to takie buty mogą stanowić wartość kolekcjonerską W OUTLECIE wylądowały Austerity Brogues na spodach JR EDIT: poszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 @saphir.pl nie chcę psuć marketingu, ale wydaje mi się że podeszwy JR będą dalej produkowane Ale swoją drogą to jestem pewien, że buty obronią się i bez tego. Mam ten model w innym kolorze i są to jedne z moich ulubionych butów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 @blekit, świetnie wieści! Umknął mi ten news! A po pierwszym info odłożyłem parę na JR w ramach inwestycji długoterminowej z chęcią odsprzedania jej po 30 latach za miliony dinarów Teraz chytry plan legł w gruzach Bardzo się cieszę, że ktoś to jednak pociągnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 Do OUTLETU wleciały właśnie Fajne Buty w rozmiarze UK8.5 EDIT: i już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 W OUTLECIE pojawił się właśnie duży rozmiar: EDIT: UK 12 Cap Toe Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2022 Przed chwilą PIĘKNE LOTNIKI wylądowały w OUTLECIE: EDIT: już odleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2022 Do OUTLETU trafiła właśnie Nowa Para UK7 EDIT: poszło w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2022 Do OTLETU trafiły właśnie: Brogsy UK 11.5 Edit: już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2022 Do OUTLETU wleciały właśnie Split Toe: EDIT: poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2022 Do OUTLETU wleciały właśnie 2 pary: Cap Toe UK9 Edit: poszły i Brązowe Brogsy Edit 2: poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Czerwiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2022 Jeden z ulubionych modeli zawitał właśnie do OUTLETU: Full Brogues Edit: poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Czerwiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2022 Trochę nowych skarpet VICCEL i trochę uzupełnień. Wrzucam kilka fotek, które lepiej oddają ich rzeczywisty wygląd, bo te producenckie jpg-i nie zawsze są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Czerwiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2022 Ruszyła PROMOCJA w PATINE + OUTLET PARTY, czyli właśnie dziś spadło sporo cen w ulubionej kategorii sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 9 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2022 Hej @saphir.pl, planujecie na jesień jakieś chukka w zamszu? TLB Artista np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 Hej, nie jestem pewien. Podpytaj proszę pod sklep@patine.pl - będzie pewniejsze info z pierwszej ręki 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 12 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2022 Zapytałem - niestety nie w tym sezonie ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2022 Przykro mi Mamy obecnie dość trudny czas. Ale jak przezwyciężymy trudności, na pewno wrócimy do bardziej aktywnej działalności i nowości będą pojawiały się cześciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 12 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2022 @saphir.pl3mam za Was kciuki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2022 BLACK Week & Outlet Partu w PATINE - start! Z tej okazji (poza standardowymi przecenami) do OUTLETU wleciało też trochę dobroci. Między innymi (EDIT: te, które już zeszły zostały wykasowane): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2022 I jeszcze taka akcja: BLACK FRIDAY - dodaj do koszyka: TLB Artista lub TLB Mallorca + 6x Patine Socks GRATIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2022 Promocja przedłużona o CYBER MONDAY i jutro kończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2022 Nowa dostawa i powielają się pytania o VICCEL / CELCHUK więc wyjaśniamy co się zmieniło: https://patine.pl/blog/luksusowe-skarpety-marki-viccel-czy-celchuk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2023 Po raz pierwszy w naszej historii wyprzedajemy wybrane modele TLB MALLORCA Jeszcze w tym momencie dostępne są szerokie rozmiarówki Więcej w OUTLECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi