mosze Opublikowano Czwartek o 16:48 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 16:48 Główny problem ze spodniami to fakt, że są bardzo krótkie (nogawka od kroku). Nie jestem gigantem i nie miałem szans nic kupić. Cytuj
Velahrn Opublikowano Czwartek o 16:49 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 16:49 Godzinę temu, figo napisał(a): @Jarek85 Tak jest. U mnie to praktycznie jedyny zwracany produkt. Przy niewielkim butiku, to właściwie zabija rentowność. Oczywiście chodzi głównie o sytuację, w której mam niewielki wolumen, on sprzedaje się pozornie szybko, zerując mi magazyn, a po dwóch tygodniach wraca. Z tego co widzę, klient internetowy oczekuje kroju typu Poszetka - 25 cm przy ujściu nogawki, 37 cm w udzie. Dla mnie takie spodnie w warunkach butikowych byłyby niesprzedawalne. Bazuję tu raczej na kliencie biznesowym, co sprawia, że kroje są raczej wyważone. Te nowe spodnie, mają spory zapas do poszerzenia w nogawkach, pewnie idzie uzyskać nawet 23 cm, ale co do zasady, to raczej zwężamy spodnie, a nie poszerzamy. Gwoli ścisłości: spodnie będą zaprezentowane online i zapewne dla chętnych grupowiczów, będzie opcja zamówienia. A jak oceniasz ich stan, ile mają cm przodem ? Cytuj
figo Opublikowano Czwartek o 20:18 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:18 3 godziny temu, Velahrn napisał(a): A jak oceniasz ich stan, ile mają cm przodem ? @Velahrn dziś zmierzyłem r. 50 - wyszło 28,5 cm przodem. Jutro będę mierzył je na wskroś. Podrzucę oczywiście zdjęcia, opisy, wymiary. Cytuj
figo Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu Te swetry donegal tweed od Parramatta… czyste złoto. Będą dodane za chwilę na stronę w kolekcji „Jesień”. Reszta produktów: inne swetry, kurtki, już są. Spodnie będą dodane do 18:00. www.colloitaliano.com Cytuj
figo Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu @lukmal Dzięki za czujność. I chyba zaraz będzie sold-out tych swetrów... Cytuj
figo Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jeśli ktoś rozpatruje zakup: - swetra z golfem w fajnym składzie, to od Privati Firenze mam mega dobry produkt. 70% merino, 30% jedwab. Naprawdę cienkie, krój lekki slim, pewnie dla niektórych regular fit - donegal tweed - tutaj 11/10. Zasadniczo nie miałem (jeszcze) lepszego swetra w rękach. Przy czym jest już prawie sold-out, ale np. S i XL w brązie cały czas dostępne - kurtki - zakładam, że większość z Was już coś takiego ma, niemniej są też mniejsze rozmiary takie jak 44 - produkt również godny polecenia. Ja korzystam z wersji khaki i jestem wniebowzięty - spodnie - pierwszy feedback od klientów mam naprawdę świetny. Beżowe są z gabardyny, khaki nie. Jako, że cena dość zaporowa, to bardziej polecam beżowe. Ale też nie nalegam. Dla mnie spodnie to bardziej stacjonarny temat. Niemniej jeśli ktoś zdecyduje się na zakup, to chętnie usłyszę szczerą opinię W przyszłym tygodniu dostawa brązowych swetrów z wełny brytyjskiej, więc będzie można jeszcze coś jesienno-zimowego zakupić. Jeśli ktoś z Was planuje w najbliższym czasie zahaczyć o Łódź - zapraszam! https://colloitaliano.com/collections/jesien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi