Corelli Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 W tej cenie można kupić dwa, trzy krawaty w SH, a zdarzają się prawdziwe perełki (i nie są to modne śledziki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Nie wiem, ale mam co najmniej kilka wyśmienitych krawatów z lumpeksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Bo czasem dumni posiadacze perełek umierają, a rodzina wrzuca odzież do pojemników, skąd trafia do handlarzy cała gamę takich krawatów można trafić na allegro, od handlarzy, którzy wyczuli biznes i buszują po SH wybierając co ciekawsze egzemplarze - co ciekawe okupują mniejsze miasta, gdzie ceny są zdecydowanie niższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 W tej cenie można kupić dwa, trzy krawaty w SH, a zdarzają się prawdziwe perełki (i nie są to modne śledziki).Niech mi ktoś powie jak to jest z tymi perełkami w SH. Skoro to taka perełka to dlaczego trafia do SH, a nie wisi dalej w szafie dumnego posiadacza perełki? Na Zachodzie ludzi stać na zakup perełek co sezon. Jak się znudzą, to wyrzucają do worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Mój znajomy chwali się że ma marynarkę od księża Karola ale mu nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 może faktycznie ma marynarkę (w) księcia Walii, ale niekoniecznie Karola księcia Walii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2013 od księża Karola może to duchowni z kościoła św. Karola rozdawali odzież potrzebującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi