pol606 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Panie i Panowie zapraszam serdecznie, na Wrocławski Weekend Gentelmana: Wrocław to piękne miasto z bogatą historią i kulturą, dlatego Stowarzyszenie But w Butonierce zaproponowało zorganizowanie spotkania w dniach 16-17.03.2013 właśnie, w tym mieście. Plan imprezy obejmuje: 16.03 14:00 Powitalny obiad w zarezerwowanym Salonie Śląskim, Wrocławskiej siedzibie Stowarzyszenia. 19:00 Wspólne wyjście do Opery Wrocławskiej na spektakl Joanna d'Arc Giuseppe Verdiego, w antrakcie poczęstunek kawowy w Saloniku Cesarskim opery, tylko dla członków wydarzenia. 21:30 Rozmowy i dyskusje z Pubie Mostownia na Wrocławskim rynku. Nocleg w hostelu w centrum Wrocławia lub opcjonalnie wg. upodobań przyjezdnych. (Cena noclegu 40-50zł) 17.03 13:00 Po porannych trudnościach, Tomek Miler poprowadzi wprowadzenie do Single Malt Whisky. Po warsztatach oficjalne zakończenie weekendu i powrót do domu. Stowarzyszenie But w Butonierce otrzymało w ramach wsparcia Opery Wrocławskiej fenomenalne ceny biletów na przedstawienie. W zależności od liczby chętnych cena za bilet normalny wyniesie w granicach 20-40zł. Tomek Miler zaproponował obniżkę ceny na swoje warsztaty ze standardowej 170zł, do 99zł tylko dla uczestników wydarzenia. Po za wyżej wymienionymi korzyściami członkowie forum będą mieli niezapomnianą okazję do wymieniania poglądów, integracji i wspólnej zabawy podczas wieczornej imprezy. Plan przygotowaliśmy tak by każdy mógł wybrać coś dla siebie, zawsze można po Operze wrócić do domu, lub zamiast przestawienia "przygotować grunt" w Mostowni. Organizacją wprowadzenia do Single Malt zajmuje się kolega Tomek (bilety do zakupienia poprzez stronę internetową, rabat imienny do uzyskania po kontakcie PM z Tomkiem). Organizacją grupy Warszawskiej, transportem i sprawami logistycznymi zajmuje się kolega Misza. Organizacją na miejscu zajmuję się silna i zwarta wrocławska część forum.butwbutonierce.pl Zapraszamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neamis Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Na pewno się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Wszystko wskazuje na to, że będę. Do osób z Warszawy: rozważamy dwa rodzaje transportu: samochód (jeśli się znajdzie ktoś z autem do dyspozycji oraz przynajmniej jedna osoba, która w ostatnim dniu będzie cierpiała na wstręt do whisky i odważy się być kierowcą); PKP (wyjazd w piątek w nocy). Prośba o ew. propozycje rozwijające / zmieniające przyjęte założenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Ja również. Jak organizujemy zakup biletów na spektakl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Zrobiłem stosowne rezerwację, liczę zgłoszenia. Do końca tygodnia trwają zapisy. Zaznaczę, że mamy dobre miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Swoją drogą - wspaniały plakat imprezy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Będę na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Świetny pomysł na wspólne wyjście do opery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Kurcze, jestem z Wrocławia więc logistycznych problemów bym nie miał, ale jakoś mam wrażenie, że nie miał bym się w czym pokazać. Wiem wiem gadam jak baba, ale czasami czytając wypowiedzi ortodoxów na forum nic innego jak strach przed bezlitosną oceną nie pozostaje. Pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Hola Hola, tu chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Ktoś tu gada od rzeczy. Ty nie masz się "pokazać", tylko przyjść i dobrze się bawić! Chcesz to dostać na piśmie w trzech egzemplarzach? Zresztą w temacie obawy przed bolesną krytyką będzie nas dwóch. Potrzebuję wsparcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francuz Napisano 27 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2013 Gratuluję inicjatywy i profesjonalnie przygotowanego plakatu! Jak tylko mi czas pozwoli to z chęcią się zintegruję z kolegami z forum, tym bardziej, że nie mam daleko Pozdrawiam, Francuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 W tym miejscu pozwolę sobie na mały disclaimer: przyjdę "tylko" w ciemnoniebieskim garniturze jednorzędowym. A i tak z dala będziemy wyglądać jak sekta dobrze ubranych dżentelmenów. Pawle, czy rezerwacja w tej cenie jest możliwa także dla osób towarzyszących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Ehh, pięknie... kiedy przyjdzie czas na Kraków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Ehh, pięknie... kiedy przyjdzie czas na Kraków... Albo "Gorny ślonsk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Hmmm, ale to jest bardzo proste. Powołuje się koordynatora ds. wykonania każdego zadania (mam na oku dwie kandydatury ) i robimy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Potwierdzam obecność dnia pierwszego. Drugiego niestety nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Hmmm, ale to jest bardzo proste. Powołuje się koordynatora ds. wykonania każdego zadania (mam na oku dwie kandydatury ) i robimy temat. Najpierw wypadałoby mi wypełnić podanie stowarzyszeniowe, ale jeśli tylko mógłbym być pomocny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Twoja pomoc będzie nieoceniona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Czuję się teraz wręcz zobowiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 2 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Lista uczestników: pol606 neamis Lashen Misza Secondhand Dandy +1 Vitty +1 Shimyama Pepenix Francuz Breslauer mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 6 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 12 osób, lista zamknięta Jutro wyślę do każdego PM ze szczegółami spotkania i finansami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 7 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Do wszystkich zostały wysłane informacje szczegółowe. Panowie jeśli ktoś nie życzy sobie robienia zdjęć, lub chce je mieć z zakratkowaną twarzą, bardzo proszę o info. Jeszcze jedna sprawa, w tytule przelewu proszę wpisać nick z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi