kamil Napisano 28 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Część I: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Kamil, jeszcze raz gratuluję, kawał dobrej roboty, no i z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 28 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Gratulacje należą się również, a może przede wszystkim, Damianowi (operator kamery) i slamackowi, który materiał profesjonalnie zmontował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 To rozszerzam gratulacje dla wszystkich zaangażowanych w przedsięwzięcie (nie wiedziałem o Damianie i Slamacku, mea cupla). Świetna robota Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Dzięki Panowie! Mam nadzieję, że ten serial będzie baaaaaardzo długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Kiedy jest planowana pełna wersja wywiadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 mają być trzy części. Kwestia otwarta czy połączymy to w 1 plik. kolega Kamil zdeklarował się do przygotowania tłumaczenia na angielski, więc moze wówczas połaczymy to w całość. Tylko czy jest taka potrzeba ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Nie, nie zdeklarowałem się, że to zrobię, tylko rzuciłem taki pomysł, licząc na to, że któryś z bardziej kompetentnych w tej materii kolegów zechce się włączyć w ten projekt. Pytanie, na ile warto, to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Kamil, jeżeli Ty się wycofasz z Twojego pomysłu odnośnie tłumaczenia to już chyba nie będzie nikogo chętnego do podjęcia tematu w kooperacji czy solo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2013 Nie wycofuję się z pomysłu, ale nigdy nie deklarowałem, że koniecznie chcę to wziąć osobiście na klatę, skoro mamy wśród kolegów kilku zawodowych tłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 10 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2013 Wsadze kij w to mrowisko Jaki byłby sens tłumaczenia na angielski? Żeby kilku znawców z SF mogło obejrzeć i się zachwycić?Uwielbiam TJ'a, ale nie wiem czy jest jakikolwiek sens dalszego promowania go. Od kilku lat jest zawalony robotą, na brak klientów nie narzeka. A nie zamierza szkolić żadnych uczniów, więc pracownia nie ma szans się rozwinąć.Czy oczekiwanie na tłumaczenie blokuje pokazanie pozostałych części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 witam, kiedy można się spodziewać ciągu dlaszego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 gdy tylko kolega slamacek zdoła skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 jak rozumię, jeszcze nie zdołał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 15 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 nie żartuj, już dawno straciliśmy rachubę kolejnych niedotrzymanych obietnic może kiedyś uda się pozyskać do współpracy kogoś słownego, kto ten materiał zmontuje od początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Dopisuję się do listy z filmem z pracowni mistrza Januszkiewicza myślałem, że to będzie miało happy end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Czy jest realna szansa na wywiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Jak ktoś kompetentny od początku obrobi materiał, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Mogę spróbować swoich sił w obróbce tego materiału. Myślę, że dam radę zrobić to dosyć rzetelnie. Mam pewne doświadczenie na tym polu, chociaż profesjonalnym montażystą jeszcze nie jestem. Z drugiej strony jeśli idzie o jakość to materiał powinien być nagrany w wyższej rozdzielczości a sam mistrz powinien mówić bardziej składnie i zwięźle bo ciężko się tego słucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi