proceleusmatyk Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 http://mercer-fashion.pl/ Ktoś próbował? Oferują szycie MTM (koszule, spodnie, marynarki oraz bardziej formalnie outfity - na manekinach wyglądjące biednie). Próbniki bardzo podstawowe - jak u Makarona i Szarmanta. Obsługa przyjemna, tradycyjnie na wstępie oferująca niepotrzebne fajerwerki. Ciekawostką jest, że mają w ofercie kalosze Swims oraz skarpety Falke - trochę na stanie, ale wszystkie możliwe fasony i kolory (!!!) na zamówienie. Również podkolanówki, w cenie 100 zł za parę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Ja dzień w dzień mijam ten sklep, jeszcze nigdy w sumie nie widziałem nikogo w środku Jakoś zawsze wystawa mnie zniechęca do wstąpienia, ale może któregoś dnia zajdę by wypróbować koszule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skar Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Swimsy to chyba żaden hit/ciekawostka? Od ponad roku sa dostepne w hego'się chociażby w arkadii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Ale używanie ich (czerwonych) wywołuje taką sensację, że chodzenie boso byłoby mniejszą atrakcją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Chyba 300 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Chyba 300 zł. Byłem dziś w Arkadii, są przecenione 199 zł (z 249), niestety bez rozmiaru XL, są L i M oraz jedno XXL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skar Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Maja jeszcze sklep w ZT. Wczoraj pytalem o pomaranczowe i mieli wlasnie chyba do xl czarne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 Jeśli ktoś szuka budżetowych kaloszy, to w H&M kilka dni temu jeszcze były czarne przecenione z 60 zł na 20 zł (Domy Centrum). Można zadzwonić i popytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziuk Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Jeśli ktoś szuka budżetowych kaloszy, to w H&M kilka dni temu jeszcze były czarne przecenione z 60 zł na 20 zł (Domy Centrum). Można zadzwonić i popytać. Pamiętam, sam kupiłem parkę, po sezonie zimowym podeszwa była pęknięta w jednym z nich, ale wydawała się zdatna do naprawy. Niestety, na przeszkodzie stanął remont łazienki w moim poprzednim lokum - w wyniku niefortunnego przeoczenia kaloszki znalazły się na trasie przejazdu przerdzewiałej wanny i zostały przez nią dosłownie rozjechane Wielka szkoda, że nie kupiłem ich więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JD! Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Ale używanie ich (czerwonych) wywołuje taką sensację, że chodzenie boso byłoby mniejszą atrakcją. A są gdzieś dostępne czerwone? Bo na stronie producenta jedynie znalazłem pomarańczowe, chyba, że o nie Ci chodziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktostam Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 A są gdzieś dostępne czerwone? Bo na stronie producenta jedynie znalazłem pomarańczowe, chyba, że o nie Ci chodziło w salonie Buczynski sa czerwone M, XL oraz XXL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Moje są ze starej kolekcji sprzed 2 sezonów. Kolor nazywał się chilli red. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob85 Posted May 19, 2015 Report Share Posted May 19, 2015 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą?zastanawiwm się nad garniturem u nich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JD! Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 A dlaczego akurat nad tą firmą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob85 Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Spodobali mi się podczas pierwszej wisyty ale jestem otwart na inne propozycje. Rozwazalem też cafardini, Buczyński, van thorn, ale jakoś podejście w mercerze podobało mi się najbardziejc pytanie jak z wykonaniem garniturów? Dlatego właśnie chcę zaciqgnac waszych opinii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Buczyński i Mercer to ta sama szwalnia więc jedno porównanie masz z głowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob85 Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Ok a co polecacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styga Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Witam, czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć nt. pracowni Mercer w Poznaniu? Garnitury na manekinach wyglądają nawet nieźle, zastanawiajacy jest brak zdjęć wykonanych zleceń na klientach. Na ich fb można znaleźć kilka zdjęć obsługi, ale to juz nie wygląda tak zachęcająco... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts