proceleusmatyk Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 http://mercer-fashion.pl/ Ktoś próbował? Oferują szycie MTM (koszule, spodnie, marynarki oraz bardziej formalnie outfity - na manekinach wyglądjące biednie). Próbniki bardzo podstawowe - jak u Makarona i Szarmanta. Obsługa przyjemna, tradycyjnie na wstępie oferująca niepotrzebne fajerwerki. Ciekawostką jest, że mają w ofercie kalosze Swims oraz skarpety Falke - trochę na stanie, ale wszystkie możliwe fasony i kolory (!!!) na zamówienie. Również podkolanówki, w cenie 100 zł za parę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Ja dzień w dzień mijam ten sklep, jeszcze nigdy w sumie nie widziałem nikogo w środku Jakoś zawsze wystawa mnie zniechęca do wstąpienia, ale może któregoś dnia zajdę by wypróbować koszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Swimsy to chyba żaden hit/ciekawostka? Od ponad roku sa dostepne w hego'się chociażby w arkadii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Ale używanie ich (czerwonych) wywołuje taką sensację, że chodzenie boso byłoby mniejszą atrakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Chyba 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Chyba 300 zł. Byłem dziś w Arkadii, są przecenione 199 zł (z 249), niestety bez rozmiaru XL, są L i M oraz jedno XXL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 Maja jeszcze sklep w ZT. Wczoraj pytalem o pomaranczowe i mieli wlasnie chyba do xl czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 Jeśli ktoś szuka budżetowych kaloszy, to w H&M kilka dni temu jeszcze były czarne przecenione z 60 zł na 20 zł (Domy Centrum). Można zadzwonić i popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziuk Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Jeśli ktoś szuka budżetowych kaloszy, to w H&M kilka dni temu jeszcze były czarne przecenione z 60 zł na 20 zł (Domy Centrum). Można zadzwonić i popytać. Pamiętam, sam kupiłem parkę, po sezonie zimowym podeszwa była pęknięta w jednym z nich, ale wydawała się zdatna do naprawy. Niestety, na przeszkodzie stanął remont łazienki w moim poprzednim lokum - w wyniku niefortunnego przeoczenia kaloszki znalazły się na trasie przejazdu przerdzewiałej wanny i zostały przez nią dosłownie rozjechane Wielka szkoda, że nie kupiłem ich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Ale używanie ich (czerwonych) wywołuje taką sensację, że chodzenie boso byłoby mniejszą atrakcją. A są gdzieś dostępne czerwone? Bo na stronie producenta jedynie znalazłem pomarańczowe, chyba, że o nie Ci chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktostam Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 A są gdzieś dostępne czerwone? Bo na stronie producenta jedynie znalazłem pomarańczowe, chyba, że o nie Ci chodziło w salonie Buczynski sa czerwone M, XL oraz XXL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Moje są ze starej kolekcji sprzed 2 sezonów. Kolor nazywał się chilli red. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob85 Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą?zastanawiwm się nad garniturem u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 A dlaczego akurat nad tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob85 Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Spodobali mi się podczas pierwszej wisyty ale jestem otwart na inne propozycje. Rozwazalem też cafardini, Buczyński, van thorn, ale jakoś podejście w mercerze podobało mi się najbardziejc pytanie jak z wykonaniem garniturów? Dlatego właśnie chcę zaciqgnac waszych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Buczyński i Mercer to ta sama szwalnia więc jedno porównanie masz z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob85 Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 Ok a co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styga Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2015 Witam, czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć nt. pracowni Mercer w Poznaniu? Garnitury na manekinach wyglądają nawet nieźle, zastanawiajacy jest brak zdjęć wykonanych zleceń na klientach. Na ich fb można znaleźć kilka zdjęć obsługi, ale to juz nie wygląda tak zachęcająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi