wally Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 @lubie_jeansy Myślę, że każda większa pralnia zlokalizowana w centrum handlowym da radę (z uwagi na tkaninę nie ma większego ryzyka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Wcześniej był temat dotyczący krawca. Sprawa wygląda następująco, oddałem do poprawek krawieckich garnitur i 4 pary spodni do skrócenia do Pana Wacława Nietubycia. btw. Dzięki @wally za kosnsultacje i że znalazłeś czas:) Garnitur odebrany a poprawki zrobiły robotę. Wszystkie prace przebiegły bardzo satysfakcjonująco ,oprócz jednej ... ostatią parą spodni były kremowe chino od T.Milera (materiał: bawełna 100% Brisbane Moss) niestety spodnie podczas usługi krawieckiej zostały ubrudzone w dwóch miejscach na jednej nogawce... walcze już 2 dzień i pewnie się nie obejdzie... bez pralni chemicznej. Załączam zdjęcia (spodnie przed prasowaniem, bo pierw chce usunać zabrudzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 @Cichutki Pewnie ziemniaczki zapaskudziły, ale przykro widzieć że w ogóle coś takiego wyszło. Pralnia chemiczna wszystko powinna naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubie_jeansy Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 W dniu 14.04.2018 o 15:48, wally napisał: @lubie_jeansy Myślę, że każda większa pralnia zlokalizowana w centrum handlowym da radę (z uwagi na tkaninę nie ma większego ryzyka). Hehe, ostatecznie przyjrzałem się metce i wyprałem ręcznie w wannie, bo doszedłem do wniosku, że tutaj chyba klejonki nie ma tylko sam materiał. Nic mi się nie pobomblowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equestrian Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 Chciałem polecić jednego ze szczecińskich krawców. Chodzi o Pana Woźniaka na ul. Łokietka w Szczecinie. Robiłem u tego pana wiele poprawek: poszerzanie spodni, skracanie i dorabia regulatorów bocznych, zwężenia koszul. Zamówiłem także spodnie z wysokim stanem, dwoma zakładami, mankietami i regulatorami bocznymi. Za użycie dwóch par wziął bodajże 200 zł - dokładnie nie pamiętam. Materiały dostarczalem sam, ale jak na Szczecin, to wyszły fajnie. Totalny old-school Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 47 minut temu, equestrian napisał: Zamówiłem także spodnie z wysokim stanem, dwoma zakładami, mankietami i regulatorami bocznymi. Za użycie dwóch par wziął bodajże 200 zł - dokładnie nie pamiętam. Materiały dostarczalem sam, ale jak na Szczecin, to wyszły fajnie. Totalny old-school Pochwal się, pokaż zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equestrian Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 W dniu 4.05.2019 o 13:25, zimmermann napisał: Pochwal się, pokaż zdjęcia Odkopałem stare foto, bo nie miałem jak zrobić ostatnio. Tak się prezentują 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Bardzo fajnie się prezentują, szczególnie biorąc pod uwagę cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Cro Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 W dniu 5.05.2019 o 16:07, equestrian napisał: Odkopałem stare foto, bo nie miałem jak zrobić ostatnio. Tak się prezentują Celuje w podobny klimat . Można gdzies w Szczecinie dostać dobry materiał na spodnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKS Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2020 Witam, chciałbym uszyć garnitur w Szczecinie. Jaki zakład krawiecki polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equestrian Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 W dniu 21.01.2020 o 09:47, Pawel Cro napisał: Celuje w podobny klimat . Można gdzies w Szczecinie dostać dobry materiał na spodnie ? Nie wiem, ja zamawiałem online. Ogólnie ciężko z dostępnością fajnych materiałów w Szczecinie, tak jak z super krawcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equestrian Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2020 W dniu 28.01.2020 o 11:30, KKS napisał: Witam, chciałbym uszyć garnitur w Szczecinie. Jaki zakład krawiecki polecacie? Ja mogę polecić pana Konrada Woźniaka. Co prawda Pan już jest bardzo wiekowy, ale szyłem u niego spodnie. Trzeba mu dokładnie wytłumaczyć czego chcemy i powinien to zrobić Widziałem, że szył dla kogoś garnitur jak u niego byłem i wyglądało to dosyć dobrze. Ceny ma dobre, bo ja za robociznę za dwie pary spodni, które są widoczne niewiele wyżej dałem około 150-200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo.sz Napisano 17 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 Ja u Pana Konrada Woźniaka zdecydowałem się uszyć płaszcz na zimę. Solidna robota i przemiły człowiek. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo.sz Napisano 24 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2022 W dniu 4.05.2019 o 12:38, equestrian napisał: Chciałem polecić jednego ze szczecińskich krawców. Chodzi o Pana Woźniaka na ul. Łokietka w Szczecinie. Robiłem u tego pana wiele poprawek: poszerzanie spodni, skracanie i dorabia regulatorów bocznych, zwężenia koszul. Zamówiłem także spodnie z wysokim stanem, dwoma zakładami, mankietami i regulatorami bocznymi. Za użycie dwóch par wziął bodajże 200 zł - dokładnie nie pamiętam. Materiały dostarczalem sam, ale jak na Szczecin, to wyszły fajnie. Totalny old-school Dla mnie Pan Konrad Woźniak uszył płaszcz dwurzędowy na płótnie, drugi rok noszę i jestem zadowolony z efektu. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iurist Napisano 28 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2023 Podbijam temat. Czy ktoś zna jakieś miejsce na mapie Szczecina, gdzie można bez strachu oddać coś na przeróbkę? Kupiłem sobie płaszcz sukienny i chcę go przerobić, zwęźić itd. Ale też przyszłościowo mam parę rzeczy do przerobienia z wieszaka. Ktoś, coś? Na Google Maps napisane, że zakład p. Woźniaka zamknięty na stałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi