roland Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Witajcie! Organizujemy nieoficjalne spotkanie w Warszawie, jutro o godzinie najprawdopodobniej 19:30 w lokalu 'Harenda', serdecznie zapraszamy wszystkich którzy zechcieliby przybyć. Znakiem rozpoznawczym niech będzie krawat Do zobaczenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Szkoda, jutro wyjeżdżam. Następnym razem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Panowie, dwie osoby przyjdą? Właściwie trzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ja będę, ale parę minut po 21.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ja jednak odpadam, muszę ratować świat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clovis Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Żebyż tak chociaż z dwudniowym wyprzedzeniem... Dzisiaj pracuję przy organizacji Audio Show. Na marginesie, jutro i pojutrze w hotelach: Sobieski, Kyriad i Bristol. Cała masa sprzętu audio dla osób eleganckich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 będę obecny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Panowie, na 19 idę do teatru w nowym nabytku , także nie mogę punktualnie. Z Waszego doświadczenia o 22:00 spotkanie będzie się kończyło, czy warto przyjść? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Panowie, na 19 idę do teatru w nowym nabytku , także nie mogę punktualnie. Z Waszego doświadczenia o 22:00 spotkanie będzie się kończyło, czy warto przyjść?O tej porze to pewnie zacznie się na dobre rozkrecac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparazzo Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Szkoda, że dowiedziałem się tak późno. Rozumiem, że z uwagi na porę obowiązują stroje wieczorowe Czekam na fotoreportaż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Szkoda, że dowiedziałem się tak późno. Rozumiem, że z uwagi na porę obowiązują stroje wieczorowe Czekam na fotoreportaż spokojnie, jest piątek ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 dzielna drużyna jeszcze walczy, ja wycofałem się na z góry upatrzoną pozycję ... frekwencja na spotkaniu bardzo dobra - aż ława zrobiła się za krótka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Zdziwi Was, jak powiem, że właśnie wróciłem? xkoziol DZIĘKI za bogaty wieczór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roland Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 Niektórzy właśnie wstali, inni pewnie dopiero wracają Dziękuję Panowie za miły wieczór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Milo mi było poznać Panów i spędzić w waszym towarzystwie miły wieczór. Dziękuję i Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Miło było spotkać się w tak zacnym gronie! PS Ale następnym razem nie siedzimy w sali dla palących i nie pijemy przemysłowego piwa, bo dziś są tego konsekwencje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Było super, ale dobrze, że wyszedłem już o 23, bo faktycznie dym dawał się we Z(n)aki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Panowie, dziękuję za świetny wieczór. Piwo do przeżycia, ale marynarka jeszcze się wietrzy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts