roland Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Witajcie! Organizujemy nieoficjalne spotkanie w Warszawie, jutro o godzinie najprawdopodobniej 19:30 w lokalu 'Harenda', serdecznie zapraszamy wszystkich którzy zechcieliby przybyć. Znakiem rozpoznawczym niech będzie krawat Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2012 Szkoda, jutro wyjeżdżam. Następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Panowie, dwie osoby przyjdą? Właściwie trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Ja będę, ale parę minut po 21.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Ja jednak odpadam, muszę ratować świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Żebyż tak chociaż z dwudniowym wyprzedzeniem... Dzisiaj pracuję przy organizacji Audio Show. Na marginesie, jutro i pojutrze w hotelach: Sobieski, Kyriad i Bristol. Cała masa sprzętu audio dla osób eleganckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 będę obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Panowie, na 19 idę do teatru w nowym nabytku , także nie mogę punktualnie. Z Waszego doświadczenia o 22:00 spotkanie będzie się kończyło, czy warto przyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Panowie, na 19 idę do teatru w nowym nabytku , także nie mogę punktualnie. Z Waszego doświadczenia o 22:00 spotkanie będzie się kończyło, czy warto przyjść?O tej porze to pewnie zacznie się na dobre rozkrecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Szkoda, że dowiedziałem się tak późno. Rozumiem, że z uwagi na porę obowiązują stroje wieczorowe Czekam na fotoreportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 Szkoda, że dowiedziałem się tak późno. Rozumiem, że z uwagi na porę obowiązują stroje wieczorowe Czekam na fotoreportaż spokojnie, jest piątek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 dzielna drużyna jeszcze walczy, ja wycofałem się na z góry upatrzoną pozycję ... frekwencja na spotkaniu bardzo dobra - aż ława zrobiła się za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Zdziwi Was, jak powiem, że właśnie wróciłem? xkoziol DZIĘKI za bogaty wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 10 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Niektórzy właśnie wstali, inni pewnie dopiero wracają Dziękuję Panowie za miły wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Milo mi było poznać Panów i spędzić w waszym towarzystwie miły wieczór. Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Miło było spotkać się w tak zacnym gronie! PS Ale następnym razem nie siedzimy w sali dla palących i nie pijemy przemysłowego piwa, bo dziś są tego konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Było super, ale dobrze, że wyszedłem już o 23, bo faktycznie dym dawał się we Z(n)aki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Panowie, dziękuję za świetny wieczór. Piwo do przeżycia, ale marynarka jeszcze się wietrzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi