fan_dobrego_buta Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 Dobra oferta na UK8 - https://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=5&shoeid=13913&x=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yourii Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 (edytowane) Czy ktoś ma może jakieś buty Cheaney na kopycie 12319? Jeśli tak, to prosiłbym o jakieś informacje o tym kopycie i które modele były robione i w jakich latach. Edytuję posta z racji tego, że sam znalazłem jakieś szczątkowe informacje o 12319. Wygląda na to, że kopyto o tym oznaczeniu wypadło bezpowrotnie z oferty marki chyba około 2012r. Można nabyć jeszcze jakieś pojedyncze sztuki w internecie, głównie ebay. Właśnie dzięki ebay wpadły mi w ręce dość ciekawe buty Herring by Cheaney w kolorach mahogany/tarn suede na kopycie 12319. Poniżej kilka zdjęć. Ostatnie zdjęcie to porównanie do kopyta 225. Wydaje mi się, że 225 jest minimalnie dłuższe i węższe przy tym samym rozmiarze i tęgości 11F. Edytowane 10 Grudzień 2019 przez yourii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2019 Cheaney robi rewelacyjne buty. Zawsze to powtarzam. W tym tygodniu zabrałem na wyjazd do Rosji Herring Holmes I by Cheaney. Zmotywowany postanowiłem przehandlować AS na Herring Laverton. Czekam na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yourii Napisano 13 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2019 3 godziny temu, fan_dobrego_buta napisał: Zmotywowany postanowiłem przehandlować AS na Herring Laverton. Czekam na dostawę Bardzo ładne te Lavertony i na tym samym kopycie co Brixworth. Cena dość atrakcyjna na stronie Herring, ale mnie udało się kupić Brixworth kilka miesięcy temu za 185£. Czasem cierpliwość popłaca, więc czekam teraz na okazję na Arthur III tan lub Islington dark leaf😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2019 Ja miałem 2 pary Brixworth, jednak w rozm UK8,5 wiec obie sprzedałem. Obie kupiłem W bardzo dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2019 W sklepie przyfabrycznym Cheaney jest wyprzedaż na seconds. Cena 155 gbp Na stanie wiele butów w tym Hannover boots UK11.5 z seri Imperial (525gbp) za 155 gbp rewelacyjna okazja 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 14 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2019 Cieszę się że już zrobiłem swoje zakupy. Inaczej pewnie bym się skusił na te hanowery. Cheaney świetne buty. Ja rok temu w seconds nabyłem Richmond, z których jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Można gdzies online pooglądać? Na stronie firmowej nie widzę outlet'uSent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Nie można. Tylko telefon, lub wizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 17 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2019 Nie można. Tyl, otelefon, lub wizytaPolecam przez telefon. Swoje tak kupiłem, wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr B Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 W dniu 17.12.2019 o 15:37, bratdominik napisał: W dniu 15.12.2019 o 21:32, fan_dobrego_buta napisał: Nie można. Tyl, otelefon, lub wizyta Polecam przez telefon. Swoje tak kupiłem, wszystko było ok. J. Cheaney w sklepie przyfabrycznym od stycznia 2020 r. nie prowadzi już sprzedaży przez telefon i wysyłkowo. Możliwa jest tylko sprzedaż w tym sklepie bezpośrednio, czyli osobista wizyta. Jest tu na forum jakiś szczęśliwy posiadacz modelu Hanoverhttps://www.cheaney.co.uk/cheaney-hanover-balmoral-boot-in-black-calf-leather-p1098 Jakie wrażenia? Model został wyprzedany już w grudniu 2019 r. Ma być doprodukowany. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2021 Już od dłuższego czasu nie kupowałem butów, jednak tej ofercie nie mogłem się oprzeć. Cheaney Tweed C w bordo. Mama nadzieję, że wysyłka z Royal Mail pozwoli uniknąć niepotrzebnych zabiegów celnych. Mam nadzieję, że kolor będzie jak na zdjęciu nr 4 & 5. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń Ostatnio skorzystałem z promocji na Herring Shoes i kupiłem Peebles z ociepleniem. Brakowało mi trzewików na niskie temperatury. Na stronie jest sugestia, żeby zamówić buty w tym samym rozmiarze, gdyż przy produkcji uwzględniono dodatkową przestrzeń na wełnianą podszewkę. W mojej ocenie nie jest to do końca prawdą. Szkoda, że wkładka nie jest ruchoma. Buty są większe wizualnie, jednak po włożeniu są bardzo obcisłe. Zakładam, że 8.5 byłoby lepsze. Ostatecznie zdecydowałem się je zostawić, zakładając, że wełna się troszkę odciśnie. Ogólnie-bardzo dobrze wykonane trzewiki. Polecam. EDIT-po kilku dniach użytkowania butów, dochodzę do wniosku, że UK8 są OK. UK8.5 byłyby zbyt obszerne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń @fan_dobrego_buta podpowiesz jakie masz parametry jeżeli chodzi o dobór rozmiaru? Dorwałem kiedyś z drugiej ręki prawie nowe Deal i do dziś to chyba moje ulubione buty. Rozmiar 9UK na kopycie 175 przy stopie 28cm czasami jedna wydaje mi się lekko luźny mimo fajnego trzymania pięty (z tym mam największy problem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń @papiez_ - z pomiarami stopy bywa różnie. Według mojej metody mam 27.5 cm i w Cheaney zawsze wybieram UK8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi