4inHand Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Panowie, rozpatruje organizację wycieczki krajoznawczej do Polmosu Szczecin celem obejrzenia piwnic, w których leży starka. http://www.polmos.szczecin.pl/?O_firmie ... nie_piwnic Uwaga zmiana daty na 5 X Możliwe są tylko dni powszednie. Jeśli zbierze się grupa 15 osób koszt wejścia to PLN 50. Informacja zostanie dodana na kilku forach. Mamy zainteresowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Oczywiście ja jestem chętny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Ja byłbym chętny, gdyby data była po 29 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Ja byłbym chętny, gdyby data była po 29 września. Niestety, termin i tak jest odległy, a Polmos Szczecin został niedawno sprzedany i nie ma pewności, że zwiedzanie będzie zawsze możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Oczywiście ja jestem chętny! Zakładam, że spotkamy się na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Tomku mogę do Ciebie przyjechać do Poznania i razem możemy wrócić do Szczecina Będę dostępny na miejscu i mogę zaoferować transport w granicach miasta Szczecin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Pomysł bardzo mi się podoba i z chęcią bym dołączył, ale że tak powiem dzień powszedni to dla mnie trudny temat, zwłaszcza jeżeli chodzi o miasto Szczecin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Jadę do Szczecina w ten weekend, w kolejny jestem niestety znów w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Jadę do Szczecina w ten weekend, w kolejny jestem niestety znów w Warszawie. Nestor, mowa o wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesper Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Pomysł fajny, ale termin wyjątkowo niekorzystny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Niestety Polmos Szczecin dopiero wychodzi ze stanu upadłości i ich struktury są wyjątkowo skostniałe. Oprócz tego, że nie ma możliwości odwiedzin w weekend, odwiedziny możliwe są tylko pomiędzy 8-16. Na to wszystko Polmos odkupuje spirytus od gorzelni więc żadnej gigantycznej aparatury do produkcji też nam nie pokażą, ALE starka jest czymś wyjątkowym w skali światowej i możliwe, że to już ostatnia okazja na wejście do tej wytwórni. Co się stanie potem nie jest jasne. Dlatego tym, którzy mogą polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Aaaa Tak daleko to ja nie planuję Obawiam się, że mogę być wtedy zarobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Myślę, że tak, z zastrzeżeniem, że nie posiadam ani prawa jazdy kategorii D, ani też pojazdu typu autobus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2012 Myślę, że tak, z zastrzeżeniem, że nie posiadam ani prawa jazdy kategorii D, ani też pojazdu typu autobus.Tylu nas nie przyleci, przecież airbus już nie lata na tej trasie Eurolot niestety do Heringsdorf/Świnoujście. Ale żeby było optymistyczne to ponieważ to lot zagraniczny to już możesz na strefie bez akcyzy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 A tak poważnie, to Pirat i Kozioł - jesteście zainteresowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Uprzedzam lojalnie, że ani do Heringsdorfu, ani do Berlina [oba lotniska] jechać mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Uwaga: jest zmiana daty na 5 X 2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 I dochodzi kolejny chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Czyli na razie na 100% mamy Rolanda i Mbsa. Czekamy dalej! Jeśli pojedzie 10 osob to płacimy po 75. Może też jechać więcej niż 15, ale wtedy każdy i tak dopłaca PLN 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Piątek brzmi świetnie! Postaram się bardzo, ale nie obiecuję jeszcze, bo ciężko mi tak planować naprzód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 ja przemyślę temat przez weekend. D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Byłbym zainteresowany.. tylko zastanawiam się jak to logistycznie ugryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 jak dla mnie na plus, że to piątek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Możemy wynająć przedział w PKP z Wawy i zrobić imprezę poprzedzającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2012 Jesli tak miałoby to wyglądać, to się piszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi