Marcel Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Wstyd się przyznać Ślub - ciemnoszary garnitur, taka dziadowska kamizelka ceremonialna w kolorze perłowym w jakieś wzory i takie świństwo pod szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Wstyd się przyznać Ślub - ciemnoszary garnitur, taka dziadowska kamizelka ceremonialna w kolorze perłowym w jakieś wzory i takie świństwo pod szyję Nie chcę krytykować Twojego ubioru ale czy to Twój wybór, czy też ktoś za przeproszeniem dokonuje gwałtu na Twojej osobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Wstaw po tym swoje zdjęcie do CMDNS. Tak na serio, nie mógłbyś się spytać pary młodej o alternatywny strój? Bo wiesz, stroje pana młodego, świadków itd. nie muszą być identyczne. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Miałem iść tylko w garniturze i krawacie, ale baba się uparła, że tak to ja chodzę od poniedziałku do piątku do pracy i że ma być inaczej A ślub o 13.30, więc smoking odpadł Więc tak - dokonali gwałtu na mojej skromnej osobie... Czyli coś takiego: http://www.we-dwoje.pl/kolekcja;ceremony;digel;na;wiosne;i;lato;2010,artykul,18322.html?foto_id=6 Edit: Dr - to ja się żenię Świadek idzie w ciemnoszarym garniturze, tylko krawat będzie miał w podobnym stylu... Coś takiego: http://www.tmlewin.co.uk/Cream-Scroll-Wedding-Tie---30332/505158803574,en_GB,pd.html?start=21&cgid=WedTie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Haha, ale z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Hm, zasmuciłeś mnie. Jesteś panem młodym. Nie masz wpływu na to w co się ubierzesz? To niedorzeczne. Nie chcę się buntować przeciwko narzeczonej ( ), ale moim zdaniem po prostu załóż jakąś normalną kamizelkę, srebrny lub czarno-biały krawat i białą, normalną koszulę i będzie bardziej odświętnie od Twojego uniformu do pracy. Przedyskutuj to jeszcze. Pozdrawiam, Dr P.S. Dyskutuj dopóty, dopóki nie będziesz mógł założyć czegoś normalnego bądź Twoja narzeczona będzie chciała zrezygnować ze ślubu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 O coś takiego mi zakładają - pomocy! Tylko z niższym wycięciem http://szafa.pl/c3650544-kamizelka-slub ... -adam.html saint benji - zobaczymy jak przyjdzie na Ciebie pora Dr - nie jest lekko Jakoś to Bedzie - wiesz, Twoja Panna młoda też jak zobaczy frak to może kręcić noskiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Możemy Cię wspierać psychicznie, ja również służę dobrą radą. Co wobec tego Twoja narzeczona uważa za odświętne, z grupy strojów, które my uznajemy? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Życzę Ci aby potem było tylko lepiej. Spróbuj sugestii Doktora odnośnie krawata. Nie bez kozery jankesi mówią na to wedding tie http://www.samhober.com/formal-wedding- ... silk-ties/ http://www.samhober.com/formal-wedding-silk-ties/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Albo załóż muchę. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Panowie - koniec offtopa Proszę się już nie śmiać. Kupiłem ostatnio 2 koszule Valentino, wcześniej miałem tylko jedną i to już dość dawno. Czekam sobie na przesyłkę z BuyVIP - wie ktoś jak z jakością Valentino ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Ja, jak już się będę żenić za te 10-15 lat, to do USC założę żakiet, a na wesele frak. I panna młoda nie będzie miała na to wpływu. ; ) Zresztą to będzie chyba wystarczająco odświętny strój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Koło karmy działa . To pewnie kara za to: viewtopic.php?f=1&t=680&hilit=%C5%9Blub&start=78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Prawda? Tyle się naprowokował, nachwalił ilością garniturów i teraz ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 buhahaha ale pamiętliwe skubańce próbowałem tylko wyczuć... Garniturów mam pełna szafę bo codziennie chodzę tak do pracy - myślę, że tutaj, to ilość 10-15 garniturów w szafie to normalka zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Ja mam jeden, z Marks & Spencer ; ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 A ja mam 38 lat, dom, dwa koty, żenię się i dlatego mam więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 A ja mam 38 lat, dom, dwa koty, żenię się i dlatego mam więcej Jak rozumiem te przymioty są wyznacznikami posiadanej garderoby? Hmm ciekawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Nie, miały tylko dowodzić, że jestem już stary, brzydki i zramolały ...i że z biegiem lat szafa staje się coraz ciaśniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 A ja mam 38 lat ...jestem pełen podziwu (pisze to zupełnie szczerze) ... w tym wieku, chyba już by mi się nie chciało ("nie chyba" na pewno ) życzę szczęścia przepraszam za OT (ale to "duża rzecz" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Zestaw, który ja podałem będzie się nadawał wszędzie. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Kogo to obchodzi? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Czy, któryś z Panów zamawiał tu: http://www.brooktaverner.co.uk koszule lub marynarki czy spodnie? Jak to wygląda z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 To dlatego się powinno nosić laski z rączkami wypełnionymi ołowiem. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 25 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2011 Biorąc pod uwagę, że elegancja to m.in. dostosowanie ubioru do okazji i okoliczości, z punktu widzenia pozostałych gości byłeś po prostu nielegancki. A przecież to ślub i za takie lekceważenie zostałbyś obity sztachetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi