plkrkit Napisano 4 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad Potwierdzam posty powyżej. Kontakt z Benevento jest praktycznie niemożliwy. Czekam na spodnie niespełna 3 miesiące. Zamówione na sezon letni a mamy listopad...Druga para zamówiona na sezon jesienny jakieś 1.5 miesiąca temu. Nie rozumiem skąd wynika ich tak nieodpowiedzialne podejście do obsługi klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedro1337 Napisano 4 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad W dniu 30.10.2024 o 12:50, Pedro1337 napisał: Jestem w tej samej sytuacji co kolega wyżej. Również czekam 1,5 miesiąca, z czego raz (z wykonanych kilkunastu telefonów) udało mi się do firmy dodzwonić i zostałem zapewniony, że spodnie już zaraz będą wysłane. Dzisiaj odbieram spodnie z paczkomatu, zobaczymy, ale wygląda na to, że się udało. Kontakt z firmą tragiczny, ale patrząc po innych postach to chyba dostałem nawet "całkiem szybko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FV7025 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Dobry wieczór, Zamówiłem spodnie 15 września. Do tej pory, pomimo kilku kontaktów z mojej strony i wielu wymijających odpowiedzi, nie mam żadnych informacji o moim zamówieniu, jego postępie ani nawet ewentualnej dostawie. Prawie 2 miesiące od mojego zamówienia nie mam informacji, kiedy i czy zostanie ono dostarczone. Jednakże moje konto bankowe zostało obciążone i bezzwłocznie kwota 209,98 €. Jestem naprawdę rozczarowany tym brakiem uwagi i brakiem obsługi klienta godnej tej nazwy. Po tak długim oczekiwaniu i braku krótkoterminowego rozwiązania zdecydowałem się anulować zamówienie i mam nadzieję, że niezwłocznie otrzymam zwrot pieniędzy za zamówienie. W przeciwnym razie rozpocznę procedurę obciążenia zwrotnego… bardzo rozczarowujące doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi