Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie,

otrzymałem wczoraj za pośrednictwem Macaroniego prośbę przyszłej pani psycholog - Pani Monika - o umieszczenie na forum linku do badania ankietowego pt. "Wizerunek mężczyzny XXI wieku", którego wyniki zostaną wykorzystane w pracy magisterskiej.

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do wzięcia udziału w badaniu:

http://www.ebadania.pl/6cebdaf38f8ba47f

Otrzymałem obietnicę, że po obronie pracy wyniki zostaną nam przedstawione.

Swoją drogą zastanawiam się czy nasze odpowiedzi nie zaburzą wyników? :)

Życzę dobrej zabawy i zażartej polemiki w temacie ...

Damiance

Opublikowano

Ankieta wypełniona :) Nie sądzę by nasze odpowiedzi w jakiś znaczący sposób wpłynęły na wyniki, na przykład ja nie przywiązuję zbyt dużej wagi do swojego ciała i nie uprawiam regularnie żadnych sportów, ale na forum jest wiele osób, które aktywnie spędzają wolny czas. Co innego, gdyby była to ankieta na temat mody ;). Niemniej jestem ciekaw wyników, chętnie je zobaczę :).

Pozdrawiam

Lucru

Opublikowano

To raczej ankieta dla kulturysty, który nie wychodzi z siłowni i nie realizuje się w niczym innym... Wizerunek mężczyzny nie sprowadza się do mięśni i samooceny.

To chyba pytania przed zgrupowaniem kadry olimpijczyków... wypełniłem, żeby zburzyć trochę statystyczny wizerunek

Opublikowano

Ja odpadłem na pytaniu o obwód ręki. Tak się składa bowiem, że mój biceps ma ponad dwa razy wiekszy obwód niż nadgarstek. A w ogóle to moja lewa ręka ma inne rozmiary niż prawa, łącznie z długością. Przykładowa odpowiedź (35 cm) nie pasuje na oko do żadnej części żadnej z moich obu rąk.

Sądzę, że ta ankieta to jakiś hoax albo coś w rodzaju prowokacji (bardziej elegancko, "performance", cokolowiek to by mogło znaczyć). Może mierzone jest, na którym pytaniu najczęściej respondenci przestają wypełniać?

Opublikowano

To raczej ankieta dla kulturysty, który nie wychodzi z siłowni i nie realizuje się w niczym innym... Wizerunek mężczyzny nie sprowadza się do mięśni i samooceny.

takie czasy ... ;) autorka mi napisała, że faktycznie sprawy ciała są ważną częścią badania

jestem ciekaw wniosków z pracy.

Opublikowano

Przestałem wypełniać na pytaniu o wymiary. Szkoda że nie było pytania o długość członka męskiego w stanie erekcji, jego obwód i czy jest prosty lub krzywy, jeśli krzywy to pod jakim kątem.

Upadłem ;)

Opublikowano

Przebrnąłem całą. Ci którzy odpuścili niech żałują, że nie dotarli do pytań o to jak bardzo siebie nienawidzą :lol:

Otóż to :D:lol:

Czy gdy robisz coś z przyjaciółmi, to przeszkadza Wam w tym czymś Twój wygląd? :lol: