damiance Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 witajcie, otrzymałem wczoraj za pośrednictwem Macaroniego prośbę przyszłej pani psycholog - Pani Monika - o umieszczenie na forum linku do badania ankietowego pt. "Wizerunek mężczyzny XXI wieku", którego wyniki zostaną wykorzystane w pracy magisterskiej. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do wzięcia udziału w badaniu: http://www.ebadania.pl/6cebdaf38f8ba47f Otrzymałem obietnicę, że po obronie pracy wyniki zostaną nam przedstawione. Swoją drogą zastanawiam się czy nasze odpowiedzi nie zaburzą wyników? Życzę dobrej zabawy i zażartej polemiki w temacie ... Damiance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Ankieta wypełniona Nie sądzę by nasze odpowiedzi w jakiś znaczący sposób wpłynęły na wyniki, na przykład ja nie przywiązuję zbyt dużej wagi do swojego ciała i nie uprawiam regularnie żadnych sportów, ale na forum jest wiele osób, które aktywnie spędzają wolny czas. Co innego, gdyby była to ankieta na temat mody . Niemniej jestem ciekaw wyników, chętnie je zobaczę . Pozdrawiam Lucru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Zacząłem wypełniać, ale dałem sobie spokój przy pytaniu o suplementy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 No dajcie spokój, jak ten tytuł ma się do treści ankiety? To raczej do badania w zakresie patologii się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Dalej było pytanie, czy pochodzisz z pełnej rodziny, i na tym skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 To raczej ankieta dla kulturysty, który nie wychodzi z siłowni i nie realizuje się w niczym innym... Wizerunek mężczyzny nie sprowadza się do mięśni i samooceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 To raczej ankieta dla kulturysty, który nie wychodzi z siłowni i nie realizuje się w niczym innym... Wizerunek mężczyzny nie sprowadza się do mięśni i samooceny. To chyba pytania przed zgrupowaniem kadry olimpijczyków... wypełniłem, żeby zburzyć trochę statystyczny wizerunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Ja odpadłem na pytaniu o obwód ręki. Tak się składa bowiem, że mój biceps ma ponad dwa razy wiekszy obwód niż nadgarstek. A w ogóle to moja lewa ręka ma inne rozmiary niż prawa, łącznie z długością. Przykładowa odpowiedź (35 cm) nie pasuje na oko do żadnej części żadnej z moich obu rąk. Sądzę, że ta ankieta to jakiś hoax albo coś w rodzaju prowokacji (bardziej elegancko, "performance", cokolowiek to by mogło znaczyć). Może mierzone jest, na którym pytaniu najczęściej respondenci przestają wypełniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Maj 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 To raczej ankieta dla kulturysty, który nie wychodzi z siłowni i nie realizuje się w niczym innym... Wizerunek mężczyzny nie sprowadza się do mięśni i samooceny. takie czasy ... autorka mi napisała, że faktycznie sprawy ciała są ważną częścią badania jestem ciekaw wniosków z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Przebrnąłem całą. Ci którzy odpuścili niech żałują, że nie dotarli do pytań o to jak bardzo siebie nienawidzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 I bezcenne uczucie deja vu kiedy czytasz pytanie i masz wrażenie - to już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Przestałem wypełniać na pytaniu o wymiary. Szkoda że nie było pytania o długość członka męskiego w stanie erekcji, jego obwód i czy jest prosty lub krzywy, jeśli krzywy to pod jakim kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Przestałem wypełniać na pytaniu o wymiary. Szkoda że nie było pytania o długość członka męskiego w stanie erekcji, jego obwód i czy jest prosty lub krzywy, jeśli krzywy to pod jakim kątem. Upadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Przebrnąłem całą. Ci którzy odpuścili niech żałują, że nie dotarli do pytań o to jak bardzo siebie nienawidzą Otóż to Czy gdy robisz coś z przyjaciółmi, to przeszkadza Wam w tym czymś Twój wygląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi