Zbyt Opublikowano 10 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2025 W magazynie Vogue z 1925 roku można znaleźć pierwsze teczki na zamek błyskawiczny ( lightning ) Tutaj mój model, ale mamy 2025. 5 Cytuj
Zbyt Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Edit: Oba paski sà już u nowych właścicieli Wielkanocna oferta - dwa paski dostępne od ręki za jedyne 300zl/szt plus wysyłka! Brązowy i czarny, środek pod 92cm w pasie. szersze opisy pod linkiem: Belts 2025 Dziękuje! 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Paski do zegarków od 200zl. Prawdziwe rzemiosło = no bullshit: 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego Bespoke projekt lekkiej teczki bez usztywnień. W środku kozi zamsz, w kolorach fuksja u góry / zieleń na dole. 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zbyt Opublikowano 1 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Marca Ultra lekki plecak bespoke, wykonany z świńskiej skóry garbunku roślinnego, w pięknym kolorze burgundy. 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zbyt Opublikowano 4 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Marca Wiedzieliście że do budapesztu jest tylko 1h samolotem? Jestem obecnie w pecs, gdzie uczę się zawaansowanych technik rzemiosła pod okiem węgierskich mistrzów Andrasa Fellegvari i Timea Vass. Krótka relacja z tego tygodnia, moje pierwsze testowe buty i szycie techniką goiser: 16 2 Cytuj
mlesniowski Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Świetnie to wygląda! Robisz to w ramach jakiegoś przedsięwzięcia edukacyjnego które organizują? Cytuj
Zbyt Opublikowano 5 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca @mlesniowski dzięki! Jeśli pytasz o jakieś formalne kursy, to na węgrzech nie ma czegoś takiego, niestety 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zbyt Opublikowano 12 Marca Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Marca Ciąg dalszy prac W tym tygodniu... 'csag magyar' 13 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 2 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Lekka Teczka o wymiarach 40x30x5cm! Stalowe okucia, w środku zamsz. Teczka na zdjęciu czeka na odbiór, ale dla zainteresowanych zamówieniem chętnie wykonam kolejną. Tylko na forum, cena od 3800zł. 4 Cytuj
Zbyt Opublikowano 5 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia Torba jest bardzo przyjemna w dotyku, zarówno w środku jak i na zewnątrz. 9 Cytuj
Zbyt Opublikowano 17 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Lekka teczka klasycznej konstrukcji. Zapraszam do kontaktu, cena od 4000zl w opcji bez podszewki. 3 Cytuj
Zbyt Opublikowano 12 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja Takie ładne combo popełnione ostatnio. 1 Cytuj
Zbyt Opublikowano 13 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja SAMPLE SALE~! Na pierwszy rzut leci przepiękna skóra wyprawy dębowej - portfelik na 2-4kart. Skrzętnie, W całości wykonany Z tej skóry. Jest bardzo lekki, skóra mocno szarfowana, Z zachowaniem odpowiedniej sztywności. 300zl, wysyłka po mojej stronie 2 Cytuj
Zbyt Opublikowano Środa o 15:58 Autor Zgłoś Opublikowano Środa o 15:58 Pasek dwustronny, Szer. 24mm, rozstaw dziurek 84-92cm. Klamra pełny mosiądz, skóra wyprawy dębowej z garbarni Bakers w UK. Normalna cena - €200, Sprzedaje za 240zl plus wysyłka Cytuj
Zbyt Opublikowano Środa o 16:28 Autor Zgłoś Opublikowano Środa o 16:28 Sakiewka dandysa, unikalna retro skóra z lat 90tych, brązowy zatrzask, 175zł z wysyłką. Cytuj
michalhobbysta Opublikowano Czwartek o 15:03 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 15:03 Cześć piękne produkty! Mam pytanie odnośnie pieczęci której używasz np tutaj: to jest jakiś model w którym mozesz ustalać dowolnie tekst? Czy robisz stempel pod to specjalnie? Cytuj
Zbyt Opublikowano wczoraj o 12:42 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 12:42 21 godzin temu, michalhobbysta napisał(a): Cześć piękne produkty! Mam pytanie odnośnie pieczęci której używasz np tutaj: to jest jakiś model w którym mozesz ustalać dowolnie tekst? Czy robisz stempel pod to specjalnie? dzięki Michał! To tradycyjna pieczątka, którą zaprojektowała moja znajoma ze studio 2y. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi