Jack_11 Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Panowie,Co myślicie o tym znalezisku?https://sklep.loakepolska.pl/loake-1880-legacy-anson-brown-suede,3,2663,2448 Chodzi mi głównie o stosunek jakości do ceny. Słyszałem różne rzeczy na temat tej marki, nigdy nie nosiłem. Podobno 1880 Legacy nie wypada źle? Przy okazji, to moje pierwsze loafersy.Mam wątpliwości co do rozmiaru. Większe są zdecydowanie za duże a mniejsze odrobine cisną od góry w podbicie stopy.Czy jest szansa, że to się ułoży? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Nie znam linii Legacy, znam natomiast linię 1880 - porządne buty, ale dałbym maks połowę tej ceny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_11 Posted June 20, 2020 Author Report Share Posted June 20, 2020 Nie znam linii Legacy, znam natomiast linię 1880 - porządne buty, ale dałbym maks połowę tej ceny.Pewnie masz rację, biorąc pod uwagę, że mają sieć sklepów stacjonarnych. Niemniej miałem właśnie w rękach tassle 1880 i penny z serii legacy. 1880 bym w ogóle nie kupił. W zestawieniu z CS wypadają bardzo słabo. Jakieś wady/skazy, niedoszlifowane brzegi podeszwy i już widoczne spore ubytki na czubku pomimo , że to but wystawowy.Legacy wyglądają podobnie do CS. Nie wiem jak w tym zestawieniu wypadają Yanko bo mają podobne za 1000 zł. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawcio Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Jak nie leżą od początku dobrze, to lepiej Sobie odpuść. W tej cenie masz Yanko, CS, Meermin a trochę taniej Crownhill. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamW Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 14 minut temu, Jack_11 napisał: Pewnie masz rację, biorąc pod uwagę, że mają sklepy w największych galeriach w Polsce. W jakich największych galeriach w Polsce są salony Loake? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciasteczkowy Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Krakowski rynek to taki archetyp galerii handlowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_11 Posted June 20, 2020 Author Report Share Posted June 20, 2020 W jakich największych galeriach w Polsce są salony Loake?Poprawiłem, żeby się nie zrobił off-top na 100 postów. Wiadomo, sklepy stacjonarne kosztują i to sporo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablocito Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Krakowski rynek to taki archetyp galerii handlowej.Plac Szczepański dla ścisłości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metius Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 3 godziny temu, adamW napisał: W jakich największych galeriach w Polsce są salony Loake? Nie największa, co najwyżej "nisoka middle class" - Galeria Katowicka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 O meerminach rozmawiamy u Meermina: Posty przemiesione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts