Jack_11 Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Panowie,Co myślicie o tym znalezisku?https://sklep.loakepolska.pl/loake-1880-legacy-anson-brown-suede,3,2663,2448 Chodzi mi głównie o stosunek jakości do ceny. Słyszałem różne rzeczy na temat tej marki, nigdy nie nosiłem. Podobno 1880 Legacy nie wypada źle? Przy okazji, to moje pierwsze loafersy.Mam wątpliwości co do rozmiaru. Większe są zdecydowanie za duże a mniejsze odrobine cisną od góry w podbicie stopy.Czy jest szansa, że to się ułoży? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Nie znam linii Legacy, znam natomiast linię 1880 - porządne buty, ale dałbym maks połowę tej ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack_11 Napisano 20 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Nie znam linii Legacy, znam natomiast linię 1880 - porządne buty, ale dałbym maks połowę tej ceny.Pewnie masz rację, biorąc pod uwagę, że mają sieć sklepów stacjonarnych. Niemniej miałem właśnie w rękach tassle 1880 i penny z serii legacy. 1880 bym w ogóle nie kupił. W zestawieniu z CS wypadają bardzo słabo. Jakieś wady/skazy, niedoszlifowane brzegi podeszwy i już widoczne spore ubytki na czubku pomimo , że to but wystawowy.Legacy wyglądają podobnie do CS. Nie wiem jak w tym zestawieniu wypadają Yanko bo mają podobne za 1000 zł. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Jak nie leżą od początku dobrze, to lepiej Sobie odpuść. W tej cenie masz Yanko, CS, Meermin a trochę taniej Crownhill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 14 minut temu, Jack_11 napisał: Pewnie masz rację, biorąc pod uwagę, że mają sklepy w największych galeriach w Polsce. W jakich największych galeriach w Polsce są salony Loake? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Krakowski rynek to taki archetyp galerii handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack_11 Napisano 20 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 W jakich największych galeriach w Polsce są salony Loake?Poprawiłem, żeby się nie zrobił off-top na 100 postów. Wiadomo, sklepy stacjonarne kosztują i to sporo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 Krakowski rynek to taki archetyp galerii handlowej.Plac Szczepański dla ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 20 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2020 3 godziny temu, adamW napisał: W jakich największych galeriach w Polsce są salony Loake? Nie największa, co najwyżej "nisoka middle class" - Galeria Katowicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2020 O meerminach rozmawiamy u Meermina: Posty przemiesione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi