David Serum Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 Witam Mój brat potrzebuje jakichkolwiek informacji na temat tego zegarka bo zastanawia sie czy warto dokonać naprawy ( pęknięte tylnią szkiełko ) Marka to Tag Heuer Seria Carrera Automatic ale .. Przeszukane wielokrotnie bazy zegarków nie dały jednoznacznej odpowiedzi jaki to właściwy model. Niestety nigdy nie mialem w ręku zegarków tej firmy wiec nie jestem pewien ale według mnie jest to podróbka. Co o tym sądzicie ? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 model D-92X - limitowany na rynek azjatycki w 2016r. Wartość rynkowa około 25 tyś. i ciągle rośnie. Cytuj
Egonax Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2020 @David Serum dobrze oceniasz, to podróba. Cytuj
Tomasz T Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Orientujecie się co ma na ręce dr Mix? ? Cytuj
nets Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2020 W dniu 30.04.2020 o 08:53, Tomasz T napisał: Orientujecie się co ma na ręce dr Mix? ? Jakieś pierścionki, kilka bransoletek z koralikami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi