David Serum Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 Witam Mój brat potrzebuje jakichkolwiek informacji na temat tego zegarka bo zastanawia sie czy warto dokonać naprawy ( pęknięte tylnią szkiełko ) Marka to Tag Heuer Seria Carrera Automatic ale .. Przeszukane wielokrotnie bazy zegarków nie dały jednoznacznej odpowiedzi jaki to właściwy model. Niestety nigdy nie mialem w ręku zegarków tej firmy wiec nie jestem pewien ale według mnie jest to podróbka. Co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 Wartość jakieś 10 dolarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 model D-92X - limitowany na rynek azjatycki w 2016r. Wartość rynkowa około 25 tyś. i ciągle rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 @David Serum dobrze oceniasz, to podróba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 3 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2020 Ach te wakacje w Turcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 Orientujecie się co ma na ręce dr Mix? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 18 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2020 W dniu 30.04.2020 o 08:53, Tomasz T napisał: Orientujecie się co ma na ręce dr Mix? 🤔 Jakieś pierścionki, kilka bransoletek z koralikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi