peesz Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 Witajcie, Szukam sposobu na usunięcie plam po domestosie (już nawet zwykłe wyniesienie śmieci może przyprawić o mały zawał). Na czarnych butach (skóra licowa) zrobiły się zacieki i przebarwienia. Będę wdzięczny za jakikolwiek trop, jak z tym walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 Domestos jest silnym środkiem i nie ma co z tym walczyć, tylko zaakceptować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peesz Napisano 23 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 Dziekuję za odpowiedź. Szczerze myslałem, żeby je na nowo pomalować. Pytanie, czy to cokolwiek zmieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 Domestos nie plami, tylko odbarwia wszystko co spotka na swojej drodze. Nie da się zlikwidować plam po nim powstałych. Jedyny ratunek to potraktować sprawę jako ćwiczenie malowania butów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 Koledzy, ja nie wiem co wy macie z tym polewaniem butów dziwnymi substancjami - jeden polał ropą, drugi domestosem - ja co najwyżej zachlapałem buty krwią z rozwalonej gęby, albo olejkiem do brody. Malowanie to jedyne rozsądne i dające jakieś perspektywy wyjście. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 Jakie życie taki rap - ja zwykle mam sos z kebaba i nie pamiętam że go jadłem:/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 Ja kiedyś wpadłem na bardzo niefortunny pomysł pozmywania naczyń u Mamusi. Coś kapło i skończyło się malowaniem butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumol76 Napisano 23 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2019 8 godzin temu, eye_lip napisał: Jakie życie taki rap - ja zwykle mam sos z kebaba i nie pamiętam że go jadłem:/ Najważniejsze, żeby wleczone nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi