JoannaK. Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 Dzień dobry, potrzebuje namiary na szewca w Warszawie, który profesjonalnie zabezpieczy blaszką przednią część podeszwy moich butów. Byłam u polecanego Pana na ul.Ogrodowej, ale zaproponował mi wkręcenie blaszki na podeszwę, a nie o to mi chodzi. Mam taką blaszkę na moich Meerminach (robiłam to poza Warszawą) i nie jest ona wyłącznie wkręcona ale dopasowana do podeszwy, na tym samym poziomie. Okiem laika, tak jakby cześć podeszwy została wycięta i na to miejsce wkręcona blaszka. I o taki efekt mi chodzi. Bardzo proszę o info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koval Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 @JoannaK. Obydwa sposoby montowania żabek (blaszek) są poprawne, a czasem grubość ('cienkość') podeszwy zwyczajnie nie pozwala na zlicowanie/wpasowanie żabki w podeszwę. Ja już kilkakrotnie polecałem szewców z Gocławia (Raf-mar; mają dwa punkty - ja wolę ten przy u. Umińskiego). Jeśli wytłumaczysz o co Ci dokładnie chodzi i nie będzie przeciwwskazań technicznych, to powinni poradzić sobie z takim zleceniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormont Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 A gdzie jeszcze oprócz Ogrodowej i Gocławia mogą to dobrze zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoannaK. Posted October 22, 2019 Author Report Share Posted October 22, 2019 Zawiozłam w końcu do wielkiego shoe. Ciężko tam dotrzeć (zamknięte osiedle na Wilanowie) i mają dość długie terminy, ale powinno być solidnie zrobione 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrwawa Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 3 godziny temu, JoannaK. napisał: Zawiozłam w końcu do wielkiego shoe. Ciężko tam dotrzeć (zamknięte osiedle na Wilanowie) i mają dość długie terminy, ale powinno być solidnie zrobione 🙂 Na Wilanowie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servetch Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 To chyba jeszcze Mokotów. Sklep bardzo miły i przyjemnie urządzony, ale osiedle niezbyt przyjemne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratdominik Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Zawiozłam w końcu do wielkiego shoe. Ciężko tam dotrzeć (zamknięte osiedle na Wilanowie) i mają dość długie terminy, ale powinno być solidnie zrobione Długie terminy to dobrze. Znaczy się mają wzięcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormont Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Ale tam jest miesiąc-półtora na rozpoczęcie realizacji zamówienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratdominik Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Wzięcie level master. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koval Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Może jestem przewrażliwiony, ale dziwne to jakieś - w tym wątku nikt nawet nie wspomniał o Wielkim S..., a koleżanka przecież sama założyła wątek... 🙄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratdominik Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Może jestem przewrażliwiony, ale dziwne to jakieś - w tym wątku nikt nawet nie wspomniał o Wielkim S..., a koleżanka przecież sama założyła wątek... Nie wiem co koleżanka miała na myśli, za siebie powiem tylko tyle że moje komentarze nie mają podwójnego dna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormont Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Skoro mają tam tylu klientów, to chyba ta kryptoreklama im niepotrzebna. Lokalizacja koszmarna, sam zakład wydawał się ok - zobaczymy, jak coś u nich zrobię. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratdominik Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Skoro mają tam tylu klientów, to chyba ta kryptoreklama im niepotrzebna. Lokalizacja koszmarna, sam zakład wydawał się ok - zobaczymy, jak coś u nich zrobię.Nigdy u nich nie robiłem nic, ale u szewca który naprawia mi buty gdy coś poważnego im dolega zawsze czekam po kilka miesięcy, bo jest zawalony robotą. Poziom usługi jest zawsze znakomity. Pomyślałem, że na zasadzie analogii w tym zakładzie, o którym pisze koleżanka jest podobnie. Bez podwójnego dna, tak jak pisałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koval Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 @bratdominik, w Twoim wpisie nie doszukuję się takowego! ☮️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratdominik Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 @bratdominik, w Twoim wpisie nie doszukuję się takowego! Spoko. Nawet gdyby tak było, to no problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts