JoannaK. Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 Dzień dobry, potrzebuje namiary na szewca w Warszawie, który profesjonalnie zabezpieczy blaszką przednią część podeszwy moich butów. Byłam u polecanego Pana na ul.Ogrodowej, ale zaproponował mi wkręcenie blaszki na podeszwę, a nie o to mi chodzi. Mam taką blaszkę na moich Meerminach (robiłam to poza Warszawą) i nie jest ona wyłącznie wkręcona ale dopasowana do podeszwy, na tym samym poziomie. Okiem laika, tak jakby cześć podeszwy została wycięta i na to miejsce wkręcona blaszka. I o taki efekt mi chodzi. Bardzo proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 @JoannaK. Obydwa sposoby montowania żabek (blaszek) są poprawne, a czasem grubość ('cienkość') podeszwy zwyczajnie nie pozwala na zlicowanie/wpasowanie żabki w podeszwę. Ja już kilkakrotnie polecałem szewców z Gocławia (Raf-mar; mają dwa punkty - ja wolę ten przy u. Umińskiego). Jeśli wytłumaczysz o co Ci dokładnie chodzi i nie będzie przeciwwskazań technicznych, to powinni poradzić sobie z takim zleceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 17 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2019 A gdzie jeszcze oprócz Ogrodowej i Gocławia mogą to dobrze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoannaK. Napisano 22 Październik 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 Zawiozłam w końcu do wielkiego shoe. Ciężko tam dotrzeć (zamknięte osiedle na Wilanowie) i mają dość długie terminy, ale powinno być solidnie zrobione 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 3 godziny temu, JoannaK. napisał: Zawiozłam w końcu do wielkiego shoe. Ciężko tam dotrzeć (zamknięte osiedle na Wilanowie) i mają dość długie terminy, ale powinno być solidnie zrobione 🙂 Na Wilanowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 To chyba jeszcze Mokotów. Sklep bardzo miły i przyjemnie urządzony, ale osiedle niezbyt przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 Zawiozłam w końcu do wielkiego shoe. Ciężko tam dotrzeć (zamknięte osiedle na Wilanowie) i mają dość długie terminy, ale powinno być solidnie zrobione Długie terminy to dobrze. Znaczy się mają wzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 Ale tam jest miesiąc-półtora na rozpoczęcie realizacji zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Wzięcie level master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Może jestem przewrażliwiony, ale dziwne to jakieś - w tym wątku nikt nawet nie wspomniał o Wielkim S..., a koleżanka przecież sama założyła wątek... 🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Może jestem przewrażliwiony, ale dziwne to jakieś - w tym wątku nikt nawet nie wspomniał o Wielkim S..., a koleżanka przecież sama założyła wątek... Nie wiem co koleżanka miała na myśli, za siebie powiem tylko tyle że moje komentarze nie mają podwójnego dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Skoro mają tam tylu klientów, to chyba ta kryptoreklama im niepotrzebna. Lokalizacja koszmarna, sam zakład wydawał się ok - zobaczymy, jak coś u nich zrobię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Skoro mają tam tylu klientów, to chyba ta kryptoreklama im niepotrzebna. Lokalizacja koszmarna, sam zakład wydawał się ok - zobaczymy, jak coś u nich zrobię.Nigdy u nich nie robiłem nic, ale u szewca który naprawia mi buty gdy coś poważnego im dolega zawsze czekam po kilka miesięcy, bo jest zawalony robotą. Poziom usługi jest zawsze znakomity. Pomyślałem, że na zasadzie analogii w tym zakładzie, o którym pisze koleżanka jest podobnie. Bez podwójnego dna, tak jak pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 @bratdominik, w Twoim wpisie nie doszukuję się takowego! ☮️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 @bratdominik, w Twoim wpisie nie doszukuję się takowego! Spoko. Nawet gdyby tak było, to no problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi