Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

A gdzie kupowałeś? Na ebayu faktycznie naliczają opłatę za wysyłkę, natomiast w ich sklepie internetowym stoi jak byk, że jest darmowa (ale zastrzegam, że zamówienia nie finalizowałem poza etap podania wszystkich danych.

Niestety, przy próbie złożenia zamówienia przez sklep internetowy. Przy wyborze Polen i krok 4 Versandart: wyskoczyło "Versandkosten 20,00 €" tanio nie jest :( Moze koniec darmowych wysyłek, albo coś robie źle.

Witam Wszystkich,

to mój pierwszy post na forum mimo, że przeglądam je już od pewnego czasu.

Akurat sam się aktualnie zastanawiam nad zamówieniem butów z firmy Gordon & Bros.

Sprawdziłem właśnie jak z tą wysyłką wygląda. Otóż u mnie wyszło, że za wysyłkę faktycznie doliczają 20Euro jednak po rabacie wychodzi mi suma do zapłaty 105,71 Euro. O dziwo cena butów zostaje obniżona kiedy mamy wybraną wysyłkę do Polski (z 120 na 100,84).

post-2582-13658923352185_thumb.png

Dość dziwne rozwiązanie. Wychodzi na to, że płacimy tyle samo co wcześniej. Ciekawe czemu to wprowadzili (i czy na stałe?) Jedyne co mi przychodzi na myśl to inne opodatkowanie kosztów wysyłki i ceny samego towaru, ale niestety nie znam niemieckiego prawa i mogę jedynie fantazjować ;-)

Mi wygląda na to, że nie doliczają VATu do ceny butów. Pozycja Steuer czyli podatek wynosi 0,00 euro. Stąd pewnie taka różnica. Pytanie tylko czy tak powinno być z pkt. widzenia prawa UE czy mają po prostu błąd w oprogramowaniu sklepu internetowego. Tak czy siak wygląda na to że mimo wszystko jest to w dalszym ciągu bardzo korzystna oferta :)

Miedzy 13-15 listopada w sklepach Levis akcja Student Days. Obniżka -40% dla kolekcji jesień zima.

Konieczna ważna legitymacja studencka.

Mam pytanie, które może zabrzmi nieco głupio, ale wolę być pewny. Czy ten rabat, jest tylko dla studentów, czy osoba taka jak ja (Liceum, lat 16)

też go będzie miała? Był bym wdzięczny za odpowiedź.

Nie mam co prawda legitymacji ale może wystarczy paszport polsatu, jak myślicie?

:D

Apel do Władców tego forum - jeżeli Kozioł jeszcze raz będzie chciał odejść i zlikwidować konto, nie pozwólcie Mu. Wręcz sugeruję, że powinien mieć dożywotni obowiązek codziennego postowania.

Żeby nie było offtopu, oficjalna wykładnia dla chętnych na promocję Levi's:

http://rabatomierz.blogspot.com/2012/10 ... entow.html

Miedzy 13-15 listopada w sklepach Levis akcja Student Days. Obniżka -40% dla kolekcji jesień zima.

Konieczna ważna legitymacja studencka.

Mam pytanie, które może zabrzmi nieco głupio, ale wolę być pewny. Czy ten rabat, jest tylko dla studentów, czy osoba taka jak ja (Liceum, lat 16)

też go będzie miała? Był bym wdzięczny za odpowiedź.

jest wyraźnie napisane, 'studencka' , a Ty jesteś z liceum...liceum to nie studia, musisz poczekać, dojrzeć....

http://mr-vintage.blogspot.com/2012/10/ ... izyty.html

"Na hasło „Mr.Vintage” otrzymacie zniżkę 10% na cały asortyment (bez ograniczeń czasowych)."

"Wiodącą marką jest tutaj Corneliani – firma zaliczana do czołówki włoskich producentów męskich garniturów. We Włoszech najwyższa linia Corneliani stawiana jest na równi z produktami Ermenegildo Zegna Couture czy Canali. Corneliani od lat jest podwykonawcą garniturów dla marki Ralph Lauren Purple Label, czyli najdrożej linii tego amerykańskiego koncernu. W Loft Fashion znajdziemy zarówno produkty z tej najdroższej linii, jak i tańsze linie CC Corneliani i Trend Corneliani. Spośród całości oferty dostępnej aktualnie przy Burakowskiej, na mnie największe wrażenie zrobiła właśnie marka Corneliani. W ofercie jest kilka pięknych marynarek bez konstrukcji, lekkich jak sweter, są krawaty wełniane i szaliki kaszmirowe. Jak tylko ktoś trafi w rozmiary, to można się ubrać w Cornelianiego od stóp do głów.

Inne marki, które znajdziemy w Loft Fashion to:

Enrico Coveri – włoska marka, która słynie raczej z odważnych, kolorowych kolekcji, ale tutaj znajdziemy klasyczne biznesowe garnitury ( w tym bardzo ładny granat).

Izac – francuska marka ze średniej półki cenowej. W ofercie Loft Fashion znajdziemy przede wszystkim koszule, swetry kaszmirowe, marynarki i kurtki.

L’Ecole – szwedzka marka; głównie kurtki, płaszcze i marynarki. Bardzo ładne kurtki pikowane z łatami na łokciach.

Eredi Libero – koszule włoskie o mocno dopasowanych fasonach.

De Gier – buty z Portugalii o bardzo specyficznym wzornictwie, ręcznie wykańczane.

Pozostałe marki, to m.in.: Libero Milano, Cerruti (koszule i polo), Pointer et Coutures, Roberto Capucci (buty, marynarki), Brunello Cucinelli (skarpety), Diesel, Replay, Calvin Klein, Gianfranco Ferre, Pal Zileri, Napapijri (okulary przeciwsłoneczne).

Ciekawe dodatki to także: niszowe perfumy (Visconti, Designer Shaik) i cenione parasole marki Zest."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.