rolnik z warszawy Napisano 1 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2019 Witam, Kupiłem ostatnio tkaninę na spodnie i zastanawiam się jakie miejsce polecacie aby je wykonać w Warszawie. Chciałbym zmieścić się w 400zł za igłę. Planowałem uszyć coś na wzór gurkha, więc wolałbym żeby krawiec miał w przeszłości takie realizacje za sobą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2019 Nie chcę Cię martwić, ale ze znanych mi warszawskich krawców nie wiem, czy któryś ma obecnie ceny za samą igłę w granicach ok. 400 zł. W dziale Bespoke jest wymienionych kilka pracowni krawieckich, musiałbyś podzwonić do nich z pytaniem o cenę. Wiem, że ceny z materiałem zaczynają się od ok. 700-1200 zł za parę. W poniższym wątku masz wymienionych kilka pracowni m.in. Sebastiana Żukowskiego, Józefa Rumowskiego, Zbigniewa Radlickiego. Sugeruję research na własną rękę. Jeśli mimo to ceny okażą się za wysokie to w Szczecinie p. Wacław Nietubyć robi świetny bespoke za 250 zł, tylko pozostaje kwestia wydania dodatkowych 200 zł dla PKP na dojazd w celu dwóch przymiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 W dniu 1.01.2019 o 23:58, rolnik z warszawy napisał: Witam, Kupiłem ostatnio tkaninę na spodnie i zastanawiam się jakie miejsce polecacie aby je wykonać w Warszawie. Chciałbym zmieścić się w 400zł za igłę. Planowałem uszyć coś na wzór gurkha, więc wolałbym żeby krawiec miał w przeszłości takie realizacje za sobą. Pozdrawiam Wiem, że trochę nie Warszawa, ale pan Tadeusz Baś w Łodzi robi świetne spodnie, za 400 zł za igłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pendoro Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 Ostatnio szylem spodnie u pana Kazimierza Łomzy płacicłem 400 zotych material był mój zdjęcia postaram sie zrobic jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 Pan Józef Rutkowski robił w kwocie 400 zł bez materiału, ale obecnie chyba będzie ciężko coś u niego zrobić. Lata robią swoje. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pendoro Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 T Dab Chyba pan Rumowski z Warszawskiej Woli... stan zdrowia co raz gorszy nie mniej jednak wart jest uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 T Dab Chyba pan Rumowski z Warszawskiej Woli... stan zdrowia co raz gorszy nie mniej jednak wart jest uwagiTak, słownik mnie poprawił jak widać nieudanie Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pendoro Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 Jest kilku krawców młodych duchem,którzy znaja się na robocie tylko trzeba wiedziec czego sie chcę. Jeszcze jest pan Stanisław Neska z Grójeckiej pan Walenty Piecyk z warszawskiego grochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.G Napisano 30 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2019 @rolnik z warszawy W cenie 400pln/ igła spodnie robi Mistrz Stenka, młody, utalentowany, otwarty na nowe i nietypowe rozwiązania, sprowadził się akurat do Warszawy w formie filii. https://www.facebook.com/769192786749410/photos/a.770497793285576/773525836316105/?type=3&theater warto się wybrać chociażby w ten Piątek (01.02.19) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi