Krzysiek_W Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 Startujemy z czwartą licytacją na wsparcie naszego kolegi Darka Niestroja. Szczegółów nie będę już pisał, jeśli jest ktoś kto nie zna tematu, odsyłam tu. Przedmiotowa licytacja dotyczy świetnego płaszcza sygnowanego brandem Zack Roman! Użyte terminy Beneficjent: Darek NiestrójDostawa Przedmiotu Licytacji: dostawa Przedmiotu Licytacji na adres w Polsce (wskazany Sponsorowi przez Wygrywającego) za pośrednictwem Poczty Polskiej lub firmy kurierskiej lub paczkomatu Inpost, w zależności od wyboru dokonanego przez Wygrywającego.Minimalna Kwota Postąpienia: 10 PLNOrganizator: stowarzyszenie But w Butonierce - Bespoke Social ClubPrzedmiot Licytacji: dowolny płaszcz z kolekcji firmy Zack Roman @Sklep SzarmantPrzedstawiciel Organizatora: @Krzysiek_WSponsor: Roman Zackiewicz www.zackroman.comUczestnik: osoba zarejestrowana na forum "But w Butonierce", biorąca udział w licytacjiWygrywający: Uczestnik, który do Zakończenia Licytacji zadeklarował najwyższą kwotę za Przedmiot LicytacjiZakończenie Licytacji: 23.12.2018, do końca dnia (24:00), według wskazań zegara na forum No i przykłady: Ulster (wg mnie najlepszy z wszystkich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 Jedziemy, 1000zł 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 1200 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 1300 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDDX Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 1500 Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2018 Przypominam że dzisiaj koniec licytacji. Jak na razie cena jest niższa o 1000zl od preorderu, więc warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcviper Napisano 23 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2018 jaki max rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2018 Zobacz na stronę zackromana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XDDX Napisano 24 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2018 @Krzysiek_W Wysłałem PW. Poproszę o kontakt. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi