sensacja Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Potrzebowałbym dać swojego Łucza do zegarmistrza - mieszkam na osiedlu Czecha i byłem u zegarmistrza tamże, na próbę dałem mu do wymiany pleksę z jednego zegarka i skasował mnie 40 zł - wybór pasków do zegarków pozostawiał również wiele do życzenia. Jest ktoś w stanie kogoś polecić czy raczej powinienem szukać szczęścia w innym mieście? Mowa tu o kimś kto specjalizuje się w zegarkach mechanicznych, rzecz jasna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek2011 Posted September 29, 2018 Report Share Posted September 29, 2018 Polecam zakład pana Komasy na 28 Czerwca, przy skrzyżowaniu z Hetmańską. Znakomity fachowiec, są i paski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepo Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 Często polecany jest też zakład na Sienkiewicza, pana Bilickiego z tego co pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanatos70 Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 2 godziny temu, Pepo napisał: Często polecany jest też zakład na Sienkiewicza, pana Bilickiego z tego co pamiętam Potwierdzam 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikołaj.J Posted September 30, 2018 Report Share Posted September 30, 2018 7 godzin temu, Pepo napisał: Często polecany jest też zakład na Sienkiewicza, pana Bilickiego z tego co pamiętam Również potwierdzam, ale długo się czeka. Szybciej powinno być na Gwarnej, u pana Piszczka, a jakość świadczonych usług jest na podobnie wysokim poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts