sensacja Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Potrzebowałbym dać swojego Łucza do zegarmistrza - mieszkam na osiedlu Czecha i byłem u zegarmistrza tamże, na próbę dałem mu do wymiany pleksę z jednego zegarka i skasował mnie 40 zł - wybór pasków do zegarków pozostawiał również wiele do życzenia. Jest ktoś w stanie kogoś polecić czy raczej powinienem szukać szczęścia w innym mieście? Mowa tu o kimś kto specjalizuje się w zegarkach mechanicznych, rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 Polecam zakład pana Komasy na 28 Czerwca, przy skrzyżowaniu z Hetmańską. Znakomity fachowiec, są i paski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 Często polecany jest też zakład na Sienkiewicza, pana Bilickiego z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Pepo napisał: Często polecany jest też zakład na Sienkiewicza, pana Bilickiego z tego co pamiętam Potwierdzam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2018 7 godzin temu, Pepo napisał: Często polecany jest też zakład na Sienkiewicza, pana Bilickiego z tego co pamiętam Również potwierdzam, ale długo się czeka. Szybciej powinno być na Gwarnej, u pana Piszczka, a jakość świadczonych usług jest na podobnie wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi