+Immune+ Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Ok, być może się mylę. Czytałem jednak o wypadkach amatorów wygrywających duże turnieje. Nie znam tła, to fakt. W szachach czy brydżu jest to jednak niemożliwe.Są takie przypadki, jednak nie słyszałem aby to byli zupełnie początkujący amatorzy. Znany jest chociażby przypadek Chris'a Moneymaker'a, który wygrał w turnieju online darmową wejściówkę na WSOP, poleciał do Las Vegas i wygrał nieoficjalne Mistrzostwa Świata w pokerze. Dużo jednak zależy od rodzaju i wariantu gry. W przypadku innych niż Hold 'Em odmian pokera, taka wygrana jest praktycznie niemożliwa (podobnie jak w szachach czy brydżu). Cytuj
macaroni Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Panowie, dziękuję za spotkanie. Było miło, jak zwykle. Wszyscy dotarli do dom w jednym kawałku? Proszę się przypomnieć kto skłąda się na krawat dla Woyakko. Cytuj
pszemau Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Przegrałem kiedyś 1/10 krawata w pokera... ...więc wiem, co to hazard. wyedytowałem, roland Cytuj
hrabja Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Przez pierwsze 2 rozdania tak ładnie szedłem na 2-folda.... W efekcie dokładam się do "gabardyny" dla Woyakko Cytuj
pszemau Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Przegrałem kiedyś 1/10 krawata w pokera... ...więc wiem, co to hazard. wyedytowałem, roland Wyedytowałeś mi słowo "dziwko"? No bez jaj. Cytuj
pirat Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Przegrałem kiedyś 1/10 krawata w pokera... ...więc wiem, co to hazard. wyedytowałem, roland Wyedytowałeś mi słowo "dziwko"? No bez jaj. Z powodu WIELKICH LITER pewnie Cytuj
Adamos Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Wszyscy, tzn. jeden spoza stolicy . Pozdrawiam, miło było poznać . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi