+Immune+ Napisano 20 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2011 Ok, być może się mylę. Czytałem jednak o wypadkach amatorów wygrywających duże turnieje. Nie znam tła, to fakt. W szachach czy brydżu jest to jednak niemożliwe.Są takie przypadki, jednak nie słyszałem aby to byli zupełnie początkujący amatorzy. Znany jest chociażby przypadek Chris'a Moneymaker'a, który wygrał w turnieju online darmową wejściówkę na WSOP, poleciał do Las Vegas i wygrał nieoficjalne Mistrzostwa Świata w pokerze. Dużo jednak zależy od rodzaju i wariantu gry. W przypadku innych niż Hold 'Em odmian pokera, taka wygrana jest praktycznie niemożliwa (podobnie jak w szachach czy brydżu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 Panowie, dziękuję za spotkanie. Było miło, jak zwykle. Wszyscy dotarli do dom w jednym kawałku? Proszę się przypomnieć kto skłąda się na krawat dla Woyakko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 Przegrałem kiedyś 1/10 krawata w pokera... ...więc wiem, co to hazard. wyedytowałem, roland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabja Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 Przez pierwsze 2 rozdania tak ładnie szedłem na 2-folda.... W efekcie dokładam się do "gabardyny" dla Woyakko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 Przegrałem kiedyś 1/10 krawata w pokera... ...więc wiem, co to hazard. wyedytowałem, roland Wyedytowałeś mi słowo "dziwko"? No bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 Przegrałem kiedyś 1/10 krawata w pokera... ...więc wiem, co to hazard. wyedytowałem, roland Wyedytowałeś mi słowo "dziwko"? No bez jaj. Z powodu WIELKICH LITER pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 Wszyscy, tzn. jeden spoza stolicy . Pozdrawiam, miło było poznać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi