Krzysiek_W Napisano 9 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2018 Ślązacy i Zagłębiacy, ktoś chętny na spotkanie pod koniec maja w Katowicach? wszystkich z innych rejonów polski i z zagranicy ( @Midlife-Crisis ? ) również bardzo mile widziani Jazz Club, a potem do Złotego Osła ? albo długi wieczór w tym pierwszym? @arsen; @poszetka.com; @Skalpel; @Serwacy; @p_b ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2018 Niestety jestem zajęty remontem i przeprowadzką do nowego lokum. Jak wymienię 130 metrów kw. podłogi i pomaluję 10 okien drewnianych, to może jesienią... Z łezką w oku. 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Ja niestety jestem w maju poza krajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Koniec maja końcem maja, ja będę odwiedzał Katowice od 31. maja do 3. czerwca, więc jeśli dokładniejszy termin by wypadał w tym przedziale, to powinienem móc się wyrwać ze szponów innych znajomych i dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 W dniu 9.05.2018 o 12:57, Krzysiek_W napisał: Ślązacy i Zagłębiacy, ktoś chętny na spotkanie pod koniec maja w Katowicach? wszystkich z innych rejonów polski i z zagranicy ( @Midlife-Crisis ? ) również bardzo mile widziani Jazz Club, a potem do Złotego Osła ? albo długi wieczór w tym pierwszym? @arsen; @poszetka.com; @Skalpel; @Serwacy; @p_b ? mała zmiana planów - zachęcony rozmową ze @Skalpel planujemy zorganizować (ze szczególnym udziałem Darka) zwiedzanie browaru w Raciborzu, wraz z małą degustacją. Ktoś chętny? termin około połowy czerwca, do ustalenia dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 Jak pomiedzy 7-15 czerwca to jestem chetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 No to my 3 degustatorów ktoś jeszcze? Ślązacy, Zagłębiacy, zgłaszać się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi