Krzysiek_W Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 A tymczasem meermin z darmową wysyłką, szkoda tylko że czarne https://www.meermin.es/en/catalog/product/view/id/38720/s/10143237190000se-19-101432-trenzado-negro-e-negro-negro/?utm_source=IGShopping&utm_medium=Social Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Non Vid Posted December 1 Report Share Posted December 1 Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie o plecionych sandałach huarache? Pochodzą z Ameryki Południowej i są bardziej przewiewne, niż typowe buty z plecionej skóry, a jednocześnie bardziej stylowe, niż tzw. fisherman sandals, bo ciągle zakrywają palce. Ponoć dobra alternatywa dla espadryli... co byłoby super, bo te ostatnie to dramat jeśli chodzi o czyszczenie, zwłaszcza w jasnych kolorach. Jestem ciekaw, czy ktoś z Was zna źródło, gdzie w Polsce można takowe nabyć w dobrej cenie. Ja znalazłem jedynie produkty huarachopodobne na Zalando (jako "półbuty wsuwane z plecionej skóry"), które z ciekawości zamówiłem i niedługo będę testował, ale nie spodziewam się, że się w nich zakocham... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts