Krzysiek_W Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2020 A tymczasem meermin z darmową wysyłką, szkoda tylko że czarne https://www.meermin.es/en/catalog/product/view/id/38720/s/10143237190000se-19-101432-trenzado-negro-e-negro-negro/?utm_source=IGShopping&utm_medium=Social Cytuj
Non Vid Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie o plecionych sandałach huarache? Pochodzą z Ameryki Południowej i są bardziej przewiewne, niż typowe buty z plecionej skóry, a jednocześnie bardziej stylowe, niż tzw. fisherman sandals, bo ciągle zakrywają palce. Ponoć dobra alternatywa dla espadryli... co byłoby super, bo te ostatnie to dramat jeśli chodzi o czyszczenie, zwłaszcza w jasnych kolorach. Jestem ciekaw, czy ktoś z Was zna źródło, gdzie w Polsce można takowe nabyć w dobrej cenie. Ja znalazłem jedynie produkty huarachopodobne na Zalando (jako "półbuty wsuwane z plecionej skóry"), które z ciekawości zamówiłem i niedługo będę testował, ale nie spodziewam się, że się w nich zakocham... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi