iza Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Hej, poszukuje spinek do mankietów dla kobiet, gdzie takie coś kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Nie mam pojęcia, ale może to są konstrukcyjnie takie same spinki, jak męskie? Ewentualnie przemyśleć można zamówienie u jubilera, w wersji srebrnej to nie są bardzo drogie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 9 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 konstrukcyjnie tak ale wyglądem raczej nie Mama mi ostatnio z szafy wyciągnęła damskie spinki i rzeczywiście mężczyzna by ich raczej nie ubrał No chyba, że dla kobiet współcześnie nie produkują, ale coś mi się wierzyć nie chce skoro istnieją koszule damskie na spinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 W wólczance są mniejsze i takie bardziej kobiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Moja żona używa tzw. węzełków (zwane też guzami) kupionymi np. w poszetka.com. Ja zresztą też używam, do mniej formalnych koszul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Na popularnym polskim portalu aukcyjnym () można znaleźć całkiem ładne srebrne spinki z bursztynem, oczywiście kategorii biżuteria męska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Może tutaj? http://www.tiferet.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 11 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Dziekuje za pomysly, do Wolczanki bede musiala sie w takim razie wprzejsc, to chyba bedzie najlepsze rozwiazanie, bo nie lubie kupowac kota w worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwes Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2017 Tak, w Vistuli/Wólczance są typowo damskie delikatne spinki - kosztują około 99zł. Choć też dużo z nich jest takich "infantylnych" (żabki, biedronki, motylki). Klasykę damską w niewielkim wyborze pani miała schowaną w szufladzie (CH Bemowo). Ja natomiast swoje kupowałam głównie w Apart. Tam nie ma podziału na damskie czy męskie, natomiast formy, materiały, wielkości są tak różne, że można znaleźć wiele subtelnych i powiedziałabym, że typowo kobiecych wzorów. Ja skorzystałam z jakichś promocji i swoje kupiłam w cenie ok 60% niższej niż regularna (byłą ponad 100zł). Natomiast kilka dni temu byłam w Łomiankach w CH (tym z Auchan) - i tam na korytarzu, w stronę H&M/Reserved była wyspa z preparatami do pielęgnacji obuwia (w tym Saphir :)) ale też szaliki, zestawy krawatów i poszetek oraz typowe spinki damskie także. I metalowe i srebrne i "supełkowe materiałowe". Duży wybór choć dużo było fajnych, odjechanych - ale nie takich typowo eleganckich. Ja osobiście nic nie kupiłam choć z racji zawodu poczułam mięte do malutkich w formie analogowych klisz fotograficznych Supełkowe materiałowe były za ok 40zł co ogólnie wydało mi się wysoką ceną za taki materiał i trwałość biorąc pod uwagę fakt, że swoje kupiłam za ok 60zł (srebrne) w wyprzedażach różnorakich w sklepach jubilerskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalessi Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Teraz są chyba modne takie elementy supełkowe, dlatego taka cena. Może da się je gdzieś znaleźć taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi