baniaartur Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Od pewnego czasu planuję zamówić pierwszy garnitur szyty na miarę. Z tego co dotychczas słyszałem jest to inwestycja dość kosztowna, jednak ostatnio w Zielonej Górze natrafiłem na miejsce, gdzie Pani obsługująca w sklepie powiedziała mi, że u nich w sklepie taka usługa wyniesie mnie około 600 zł. Mają zestaw materiałów, który sam mogę wybrać, ale mogę również przynieść swój materiał. Czas oczekiwania na taki garnitur to około 2 tygodnie. I tutaj pojawia się moje pytanie. Warto w takim miejscu zdecydować się na zakup? Czy garnitur, który mi tam uszyją nie będzie zwykłą "tandetą", czy może lepiej byłoby poszukać czegoś gotowego w sklepach? Miejsce o którym piszę to JOKER garnitury Miał już może ktoś styczność z tą firmą i jest w stanie powiedzieć o niej nieco więcej? Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 16 Listopad 2016 przez mosze usunięty link, podejrzenie reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Po pobieżny przejrzeniu strony od razu widać, że to żadne bespoke, tylko MTM i to klejone http://joker-garnitury.pl/co-warto-wiedziec-o-garniturach/cykl-produkcyjny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Świeże konto, kwota mające zachęcić przynajmniej do odwiedzenia strony - coś mi tu śmierdzi reklamą, nawet pomimo rzekomych obaw Autora o jakość tego "wynalazku"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 No, ale kilku z nas kliknęło z ciekawości, więc w sumie jakiś tam efekt wpisu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 600 zł za garnitur na miarę, uncja czystego złota w cenie. Oczywiście żartuję; cena jest morderczo niska (jest to cena dobrej koszuli na miarę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Czy to reklama czy nie, ta strona to idealny przykład tego, jak nie robić strony firmowej w internecie. W moim odczuciu siła rażenia bliska błędowi statystycznemu, co najwyżej strona zanotuje parę wyświetleń i na tym się skończy. Ps. Jedno trzeba im oddać - tym modelem to wygrali wszystkie możliwe internety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baniaartur Napisano 16 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Nie, nie, nic z tych rzeczy. Chociaż ciekawa teoria. Po prostu Pani w sklepie zapewniała mnie, że szyty w 100% i podobne historie. Dzięki za dosadna odpowiedź, przynajmniej teraz wiem, żeby takie miejsca omijać szerokim łukiem ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi