Krzysiek_W Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja W dniu 26.05.2026 o 10:02, Szydlowsky napisał(a): a Bata żyje ? tak, masz dobrą pamięć może w przyszłym tygodniu je odkurzę 1 Cytuj
kanko Opublikowano 29 Maja Zgłoś Opublikowano 29 Maja W dniu 27.05.2026 o 23:55, m_wujek napisał(a): Herring Te dziurki nie są problematyczne pod kątem utrzymania czystości? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Opublikowano 2 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jacekzx Opublikowano 4 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca Blkbrd shoemaker 11 Cytuj
Fermiol Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu Patrząc na zdjęcia Carlosów to dobrze, że nigdy ich nie kupiłem bo musiałbym pozbyć się palców, żeby zmieścić się w te dynamiczne kopyta. Cytuj
CZM Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu 31 minut temu, Fermiol napisał(a): Patrząc na zdjęcia Carlosów to dobrze, że nigdy ich nie kupiłem bo musiałbym pozbyć się palców, żeby zmieścić się w te dynamiczne kopyta. Tak i nie 😉 kopyto 437 oferuje dość sporo miejsca, a kopyto 464 jest już w ogóle szerokie w palcach. Cytuj
m_wujek Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu To chyba kwestia zdjęć. CS to jedne z szerszych butów jakie mam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi