ciasteczkowy Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Ja zelowałem niedawno tutaj: https://www.google.pl/maps/place/FLECZEX+-+Naprawa+Obuwia/@50.0731744,19.9790233,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47165ad70d7968ef:0xae1aee6e4972edb8!8m2!3d50.073171!4d19.981212 Mogę polecić, ale zaznaczam, że wybrałem ten zakład gdyż miałem po drodze 30zł, Robota dobrze zrobiona, później jeszcze przetestowałem na rozciąganiu. Czy ktoś ostatnio korzystał z usług tego zakładu?W ubiegłą środę (tj. 9.05) oddałem tam parę nowych butów do podzelowania. W piątek zadzwoniłem zapytać czy są gotowe, otrzymałem odpowiedź twierdzącą, niestety nie zdążyłem już odebrać butów. Po buty pojechałem wczoraj (tj. w poniedziałek) - kwadrans przed 17 zakład był (już?) zamknięty. Informacji brak. Telefon nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyzwad Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 9 minut temu, ciasteczkowy napisał: Czy ktoś ostatnio korzystał z usług tego zakładu? Ja korzystałem (ponownie). Z numerem może pomogę, bo w Internecie są dwa, spróbuj ten: 886 970 784. Nie ma się co martwić Choć rzeczywiście Panu zdarza się wyjść przed 17... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart87 Napisano 6 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2019 Pozwolę sobie trochę odgrzebać temat dodając opinie o dwóch wyżej wymienionych krakowskich szewcach. Zacznę od gorszej opinii. Tak wyglądały moje Reeboki po podklejeniu podeszwy w zakładzie Fleczex: Zdjęcie zrobiłem jak widać już po częściowym zdjęciu warstwy kleju. Było go naprawdę sporo. Rzecz jasna but nie został bezpowrotnie zniszczony. Nóż + szmatka nasączona Saphire Renomat i wszystko zeszło. Ale ten tekst po zwróceniu uwagi, że tego kleju tu chyba za dużo pan dał: "... pochodzi pan chwilę to się przykurzy i nie będzie widać..." Druga, lepsza opinia dotyczy usługi również wspominanego pana Karola Staniosa. I tak, z zelowania jestem (przynajmniej póki co) bardzo zadowolony: tak z wszycia zapiętek już niestety nie (choć swoją rolę spełniają): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 To również dorzucę zdjęcia zelowania u Staniosa. Kwota 50 zł za zelowanie i uzupełnienie ubytków w czubkach. Wykonanie solidne, w użytkowaniu póki co też dobrze, chociaż miejsce uzupełnienia zrobiło sie dużo jaśniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Moja relacja się urwała, wiec oto ciąg dalszy. W zakładzie Fleczex zelowałem Berwicki:Barkery:Oraz naprawiałam rozklejone trzewiki:Berwicki po pół roku: Nie wiem czy to wina zelówek, butów, szewca czy techniki chodzenia.W każdym razie, pomijając ten problem, z jakości usług jestem zadowolony. Terminowość tez jest bez zarzutu gdyby nie jedna kwestia. Często zdarza się ze zakład jest zamykany wcześniej. Przed odbiorem Barkerów zadzwoniłem żeby upewnić się ze buty są do odbioru i zapytać czy zakład będzie czynny do 17, po czym na miejscu powitała mnie kartka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 24 minuty temu, ciasteczkowy napisał: Nie wiem czy to wina zelówek, butów, szewca czy techniki chodzenia. Obstawiam buty. Berwickom daję miesiąc - dwa bez zelówki, żeby wytrzeć noski. Potem jakieś wypełnienie w nosek + gwoździe i nie mam takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 25 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2020 Mi ostatnio zelował monki Patine pan Leszek Jurzec, na ul. Brożka 26c, wrażenie robił dobre. Termin niezły. Ładnie przyszlifowane. Na razie kilkanaście wyjść i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi