torunianin Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Szukam granatowych chukka boots, całych ze skóry. Coś w tym stylu: Możecie mi polecić jakąś markę albo jakiś sklep internetowy? Cytuj
jkrol Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 W TKMaxx w Poznaniu, w zeszłym tygodniu, były Loake za 400zł, rozm. 43. Może nie aż tak ładny kolor, jak ten, który wrzuciłeś, ale granatowe nubuk. Cytuj
marcelo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 W RC ( przynajmniej w Katowicach) mieli podobne ( chociaż były też inne kolory) w granicach 240 pln . Nie wiem jak sprawa ma się do jakości ale jeśli patrzeć jedynie na wygląd to są świetne . Pozdrawiam Marcelo Cytuj
mr.vintage Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Charles Tyrwhitt ma ładny granatowy model, ale na zewnątrz wykonany z płótna, w dodatku cena poraża: http://www.ctshirts.co.uk/men's-shoes/m ... |||||||||| Zerknij tutaj, jest kilka modeli w tym kolorze, ale podeszwa nie skórzana: http://www.asos.com/search/chukka?hrd=1 ... -1&sort=-1 Cytuj
stachu Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 W nieco ciemniejszym kolorze navy tutaj: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?brandID=4&catID=133&shoeID=4478&selectedSizeID=0&selectedFitID=0 Cytuj
Jan Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Swoja droga szkoda, ze na stronie maja tylko kilka modeli, bo gdyby mieli cały asortyment sklepowy to moze bysmy wszystkiego od razu nie wykupili Cytuj
mr.vintage Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Piękne te chukka od Nunes Correa i faktycznie szkoda, że nie ma ich w sprzedaży internetowej. No chyba, że na potrzeby naszego forum byliby w stanie wyslac kilka sztuk Ja byłbym chętny. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Piękne te chukka od Nunes Correa i faktycznie szkoda, że nie ma ich w sprzedaży internetowej. No chyba, że na potrzeby naszego forum byliby w stanie wyslac kilka sztuk Ja byłbym chętny. Kiedyś zadałem im podobne pytanie odnośnie butów znajdujących się w ich stałej ofercie internetowej tylko w opcji brązowej. Sugerowałem się tym, że w ich sklepie w Lizbonie brązowe buty można kupić. Odpowiedź jaką dostałem to zamówienie min. 50 identycznych par (oczywiście w różnych rozmiarach). Cytuj
mr.vintage Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Odpowiedź jaką dostałem to zamówienie min. 50 identycznych par (oczywiście w różnych rozmiarach). To tylu chętnych raczej nie znajdziemy Cytuj
+Immune+ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Na pewno nie chciałbym koordynować zamówienia w NC na 50 par butów. A tak na poważnie to gdyby znaleźli się chętni to kiedyś mogę spróbować dowiedzieć się co i jak z tymi chukka. Za 60 EUR to dobry zakup. Być może wystarczyłoby ze 20 osób. Cytuj
pirat Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 A jeśli by się znalazło to pytanie ile by to trwało Cytuj
meqoq Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Na pewno nie chciałbym koordynować zamówienia w NC na 50 par butów. A tak na poważnie to gdyby znaleźli się chętni to kiedyś mogę spróbować dowiedzieć się co i jak z tymi chukka. Za 60 EUR to dobry zakup. Być może wystarczyłoby ze 20 osób. Jeśli można wybrać kolor, to myślę, że nie będzie z tym problemu. Cytuj
meqoq Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 A jeśli by się znalazło to pytanie ile by to trwało To też nie problem. Forumowicze kupujący w NC lub loafersy są już nauczeni cierpliwości . Cytuj
mr.vintage Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 A tak na poważnie to gdyby znaleźli się chętni to kiedyś mogę spróbować dowiedzieć się co i jak z tymi chukka. Za 60 EUR to dobry zakup. Być może wystarczyłoby ze 20 osób. Masz na myśli NC, czy inną znaną Tobie markę, która ma coś podobnego w ofercie? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Pisząc to miałem na myśli NC. Mógłbym się dowiedzieć jak to wygląda w kwestii zamówienia butów z innego źródła, ale do kwoty, powiedzmy 80 EUR, raczej nie moglibyśmy liczyć na dowolny wybór koloru butów z pełnej palety dostępnych skór. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Pisząc to miałem na myśli NC. Mógłbym się dowiedzieć jak to wygląda w kwestii zamówienia butów z innego źródła, ale do kwoty, powiedzmy 80 EUR, raczej nie moglibyśmy liczyć na dowolny wybór koloru butów z pełnej palety dostępnych skór. Rozumiem. Czyli te od NC mają cenę sklepową 60 euro, która prawdopodobnie byłaby do zbicia przy większym zamówieniu? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Taka była ich cena jeszcze pod koniec ubiegłego roku, w trakcie trwania sezonu jesienno-zimowego. Przypuszczam, że przy zakupie grupowym byłaby realna szansa na zejście do 55 EUR. Cytuj
meqoq Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Pisząc to miałem na myśli NC. Mógłbym się dowiedzieć jak to wygląda w kwestii zamówienia butów z innego źródła, ale do kwoty, powiedzmy 80 EUR, raczej nie moglibyśmy liczyć na dowolny wybór koloru butów z pełnej palety dostępnych skór.Nie wiem co rozumiesz przez pełną paletę. Ja myślę o powiedzmy 5 kolorach. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Bardzo rozsądna cena. To co, zastanowisz się? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Mniej więcej taką właśnie liczbę. Zazwyczaj paleta kolorów liczy od 3 do 8 kolorów. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Nie ma żadnego projektu. No, non, niet! Cytuj
Jan Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Wszyscy chetni prosze dopisywac sie do zamowienia Cytuj
+Immune+ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Wszyscy chetni prosze dopisywac sie do zamowienia Płatności do mnie, a organizuje i kupuje buty Jan. Cytuj
Jan Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Wszyscy chetni prosze dopisywac sie do zamowienia Płatności do mnie, a organizuje i kupuje buty Jan. Cytuj
mbs Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja bym takie zamówił, gdyby projekt był, ale że nie ma... Pozostaje szukać lotu do Lizbony za 79 zł w dwie strony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi