Jump to content

Dzień Matki- Prezent

Zbyszek
 Share

Recommended Posts

Koleżanki, Koledzy Myślę nad jakimś prezentem dla mamy na zbliżający się dzień matki i nie wiem co mógłbym dać. I nie chcę aby to były po prostu kwiaty czy jakaś biżuteria której ma sporo. Chciałbym podarować coś co nie ma może wymiaru materialnego (biżuteria), użytkowego (np czajnik) itd tylko no właśnie nie wiem jak to nazwać taką wdzięczność dziecka dla rodzica, podkreślającego znaczenie tego święta no coś w ten deseń jak zwał tak zwał 

Macie jakieś pomysły ? 

Może zrób jej laurkę wyklejoną z makaronu?

A tak na serio, to wiele kobiet (zwłaszcza w wieku, w którym ma się dorosłe dzieci) bardzo lubi kwiaty i naprawdę z niczego bardziej się nie ucieszą niż z kwiatów - tylko ładnych (najlepiej tych ulubionych), z osobistym liścikiem i przyniesionych przez kuriera (wtedy jest element zaskoczenia).

Bez urazy ale kwiatki kurierem to bym wysłał kochance do roboty, żeby oszalała i uchyliła wieczorem to i owo...

Jeśli nie robisz tego regularnie, to bądź pewien, że siedzi, knuje i czyta ... również to forum. Teraz nie masz wyjścia :) Kombinuj :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.