Zbyszek Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Koleżanki, Koledzy Myślę nad jakimś prezentem dla mamy na zbliżający się dzień matki i nie wiem co mógłbym dać. I nie chcę aby to były po prostu kwiaty czy jakaś biżuteria której ma sporo. Chciałbym podarować coś co nie ma może wymiaru materialnego (biżuteria), użytkowego (np czajnik) itd tylko no właśnie nie wiem jak to nazwać taką wdzięczność dziecka dla rodzica, podkreślającego znaczenie tego święta no coś w ten deseń jak zwał tak zwał Macie jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Zawsze to może zachęcić forumową brać do grupowego zakupu tego samego prezentu, będzie taniej, nasze mamy się nie znają więc też nie będzie wtopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Może zrób jej laurkę wyklejoną z makaronu? A tak na serio, to wiele kobiet (zwłaszcza w wieku, w którym ma się dorosłe dzieci) bardzo lubi kwiaty i naprawdę z niczego bardziej się nie ucieszą niż z kwiatów - tylko ładnych (najlepiej tych ulubionych), z osobistym liścikiem i przyniesionych przez kuriera (wtedy jest element zaskoczenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 24 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 W tym roku dzień matki troszkę kiepsko wypada, ciekawe czy kwiaciarze jednak "się otworzą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 W tym roku dzień matki troszkę kiepsko wypada, ciekawe czy kwiaciarze jednak "się otworzą" kup sam w środę, poproś kolegę którego mama nie zna i po problemie (Ty możesz mu się odwdzięczyć tym samym) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Bez urazy ale kwiatki kurierem to bym wysłał kochance do roboty, żeby oszalała i uchyliła wieczorem to i owo... Jeśli nie robisz tego regularnie, to bądź pewien, że siedzi, knuje i czyta ... również to forum. Teraz nie masz wyjścia Kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Hargin zdecydowałbyś się na jedną ikonkę. Bo potem człowiek ogląda zdjęcie i zastanawia się kto pisał posta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Nie mogłem się zdecydować, @Mama doradziła zmienić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 jutro wstawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Ja mam kozła, Ten kozioł trochę przypomina mi inne zwierzę. No ale ja zawsze byłem kiepski z biologii, dlatego poszedłem na matematykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Bo to jest kozioł na miarę naszych możliwości! 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Dzień Matki za nami, dyskusja zmierza na manowce, cóż więc mogę zrobić innego ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi