Koriolan Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Takie oto przebarwienie zrobiło się po umyciu butów mydłem do skór Saphir. W miejscach które są jaśniejsze (te przy szwie) podczas mycia skóra nasiąkła wodą. Miejsca ciemniejsze nie nasiąkły. Jak myślicie, da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Rozumiem, że jesteś mocno przywiązany do tych artystycznych butów? Najlepiej nakremować i zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 2 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Rozumiem, że jesteś mocno przywiązany do tych artystycznych butów? Najlepiej nakremować i zapomnieć. Artystycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 No takie cudo musi być wytworem pracy artysty... rzemieślnik chyba by nie podołał... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Takie oto przebarwienie zrobiło się po umyciu butów mydłem do skór Saphir. W miejscach które są jaśniejsze (te przy szwie) podczas mycia skóra nasiąkła wodą. Miejsca ciemniejsze nie nasiąkły. Jak myślicie, da się coś z tym zrobić? WP_20160502_07_41_18_Pro.jpg Usunąłeś mydłem wykończenie ze skóry. Trzeba teraz pracować całościowo z cholewkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 2 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Usunąłeś mydłem wykończenie ze skóry. Trzeba teraz pracować całościowo z cholewkami. Co masz na myśli pisząc "pracować całościowo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Na całości cholewek. Całkowite usunięcie wykończenia, rekoloryzacja, odpowiednie wykończenie, itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 2 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Na całości cholewek. Całkowite usunięcie wykończenia, rekoloryzacja, odpowiednie wykończenie, itp. Jasne. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Czy to są kierpce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 2 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Prawie . Nie mają oczywiście wiele z tematyką i stylistyką tego forum ale lubię je do dżinsów. To takie (zdjęcie producenta): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2016 Jak już prześmiewamy kolegę, to też sobię nabiję posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Nie wiem gdzie takie kierpco-cichobiegi nabyłeś ale jest to zdecydowanie awangarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Chyba nie wiele większa od Twoich nowych "kapci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi