Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę?

Opublikowano

Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę?

Sposób najprostszy to szklanka wody, zamiast.

Kiedyś były dyskusje tu (formalina, UV, mikrofalówka co stryjenka życzy): https://forum.butwbutonierce.pl/topic/636-od%C5%9Bwie%C5%BCanie-sterylizacja-dezynfekcja-obuwia/

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

1949244-397-231.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.