Koriolan Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirat Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę? Sposób najprostszy to szklanka wody, zamiast. Kiedyś były dyskusje tu (formalina, UV, mikrofalówka co stryjenka życzy): https://forum.butwbutonierce.pl/topic/636-od%C5%9Bwie%C5%BCanie-sterylizacja-dezynfekcja-obuwia/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Haven Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Ja bym jednak proponował odpuścić takie używki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swordfishtrombone Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Ja również. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Używania bielizna i buty po kimś wg mnie nadają się tylko do śmieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koriolan Posted April 11, 2016 Author Report Share Posted April 11, 2016 Pewnie tak właśnie jest jak pisze Mosze. Swoją drogą nie przypuszczałem, że istnieje taka usługa jak profesjonalna dezynfekcja butów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcous Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 nie ryzykowałbym w uzywane. Lepiej już przy niskim budzecie poszukać przecen, drugiej jakość, butow ze zwrotów ale nie uzywanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 jasne że możesz kupić i zamienić się w to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koriolan Posted April 11, 2016 Author Report Share Posted April 11, 2016 Albo w to Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Panowie, temat kontrowersyjny, w zasadzie wszytko zostało już powiedziane tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/636-od%C5%9Bwie%C5%BCanie-sterylizacja-dezynfekcja-obuwia/ nic nowego nie wymyślimy, a młócenie powietrza nie ma sensu. Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts