Koriolan Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę?
pirat Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę? Sposób najprostszy to szklanka wody, zamiast. Kiedyś były dyskusje tu (formalina, UV, mikrofalówka co stryjenka życzy): https://forum.butwbutonierce.pl/topic/636-od%C5%9Bwie%C5%BCanie-sterylizacja-dezynfekcja-obuwia/ 2
White Haven Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja bym jednak proponował odpuścić takie używki. 1
mosze Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Używania bielizna i buty po kimś wg mnie nadają się tylko do śmieci.
Krzysiek_W Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę?
Koriolan Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pewnie tak właśnie jest jak pisze Mosze. Swoją drogą nie przypuszczałem, że istnieje taka usługa jak profesjonalna dezynfekcja butów.
Marcous Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 nie ryzykowałbym w uzywane. Lepiej już przy niskim budzecie poszukać przecen, drugiej jakość, butow ze zwrotów ale nie uzywanych.
Vit Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2016 jasne że możesz kupić i zamienić się w to:
waski Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Panowie, temat kontrowersyjny, w zasadzie wszytko zostało już powiedziane tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/636-od%C5%9Bwie%C5%BCanie-sterylizacja-dezynfekcja-obuwia/ nic nowego nie wymyślimy, a młócenie powietrza nie ma sensu. Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi