Koriolan Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę? Sposób najprostszy to szklanka wody, zamiast. Kiedyś były dyskusje tu (formalina, UV, mikrofalówka co stryjenka życzy): https://forum.butwbutonierce.pl/topic/636-od%C5%9Bwie%C5%BCanie-sterylizacja-dezynfekcja-obuwia/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Ja bym jednak proponował odpuścić takie używki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Ja również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Używania bielizna i buty po kimś wg mnie nadają się tylko do śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Nigdy wcześniej nie kupowałem używanych butów ale widzę, że niektóre osoby na forum to robią. Zachęcony znalazłem sobie coś co mi się spodobało na e-bay. Mam z tym jednak pewien problem: ubrania z SH można wyprać ale co zrobić z używanymi butami? Jak zadbać na starcie o higienę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Pewnie tak właśnie jest jak pisze Mosze. Swoją drogą nie przypuszczałem, że istnieje taka usługa jak profesjonalna dezynfekcja butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 nie ryzykowałbym w uzywane. Lepiej już przy niskim budzecie poszukać przecen, drugiej jakość, butow ze zwrotów ale nie uzywanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 jasne że możesz kupić i zamienić się w to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Albo w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Panowie, temat kontrowersyjny, w zasadzie wszytko zostało już powiedziane tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/636-od%C5%9Bwie%C5%BCanie-sterylizacja-dezynfekcja-obuwia/ nic nowego nie wymyślimy, a młócenie powietrza nie ma sensu. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi